Eva Longoria: Ne nosečnost, kriva je hrana

V javnost so prišle fotografije ameriške zvezdnice Eve Longoria Baston, medtem ko uživa na dopustu v Grčiji. Posnete fotografije 42-letnice v kopalkah so pritegnile veliko pozornosti, saj so se pojavila namigovanja, da je noseča.

Čeprav ni napisanega pravila, se od zvezdnic pričakuje, da so vedno videti popolno, pa čeprav so tudi one povsem običajne ženske.

Tokrat je bila tarča paparacev Eva Longoria Baston, ki se je še pred dnevi s svojim možem Josejem Bastonom in prijatelji mudila v Grčiji. 42-letnico so ujeli v objektiv v kopalkah, posnete fotografije pa razkrivajo njen zaobljeni trebušček. Seveda so se takoj pojavile govorice, da je noseča, ampak vsa namigovanja zavrača. Pravi, da je zaradi kalorične hrane pridobila kakšen kilogramček.

''Nisem noseča. Samo veliko pojem sira in palačink ter pijem vino. Malo sem se zredila. Vsakemu se zgodi, da je kdaj pa kdaj malo bolj napihnjen kot običajno,'' je povedala Longoria.

Čeprav fotografije zvezdnici ne naredijo usluge, pa se s tem ne obremenjuje, saj ima trenutno pomembnejše skrbi. Eva se je letos prvič v vlogi modne oblikovalke udeležila newyorškega tedna mode, kjer je predstavila svojo novo kolekcijo oblačil pomlad/poletje 2018.

Eva Longoria Baston

Eva Longoria Baston je na newyorškem tednu mode predstavila novo kolekcijo oblačil. (Foto: AP)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 18
 
Maxx365 14.09.2017 21:18:35
marija, pa komaj 42 let stara, kaj bo šele pri 50-ih
Več komentarjev