FOTO: Mladi Justin Trudeau lomi srca

Eden najbolj očarljivih politikov na svetu, kanadski premier Justin Trudeau, je s svojo dobrosrčnostjo in privlačnostjo razvnel srca po vsem svetu, zdaj pa jih njegove fotografije iz mladosti osvajajo po celem spletu. Gospod premier je z njimi pošteno "zakuril" domišljijo, saj je na njih še bolj sproščeno simpatičen in predvsem bolj razgaljen.

Kanadski premier Justin Trudeau ni znan le kot velik humanitarec, feminist, borec za pravice manjšin in predvsem dobrosrčnež, temveč tudi po svoji privlačnosti. Justin je osvojil srca po vsem svetu, zdaj pa jih njegove fotografije iz mladosti osvajajo po vsem spletu.

Kaže, da je bil 45-letnik že veliko preden je nastopil politično funkcijo velik osvajalec. Ko so po spletu nenadoma zaokrožile njegove fotografije iz mladosti, so poskrbele za pravo evforijo.

Na njih je premier še bolj sproščen, bolj prvinski in ponekod tudi brez majice, zato je razvnel domišljijo deklet, žensk in tudi moških po vsem svetu.

Bravo, Kanada!

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 9
 
fantasy111 02.03.2017 14:27:04
Ja se prav vidi ljubosumje z moške strani :)) podpiram 24ur da večkrat objavi lepe moške, da imamo še ženske kaj za pogledat :))
Več komentarjev