George Clooney je svoje prijatelje obdaril z milijonom 

Vsakega izmed njih! Najboljši prijatelj Georgea Clooneyja, mož manekenke Cindy Crawford Rande Gerber, je razkril, da je leta 2013 igralec k sebi povabil 14 svojih najboljših prijateljev, tam pa jih je pričakalo neverjetno presenečenje. Vsak je dobil kovček, v katerem je bilo milijon dolarjev (850.000 evrov).

George Clooney

George Clooney je zelo velikodušen in skrbi, da se vsem, ki mu stojijo ob strani, tudi primerno oddolži. (Foto: AP)

 Splača se biti prijatelj zvezdnika Georgea Clooneyja – dobesedno. Njegov najboljši prijatelj in mož manekenke Cindy Crawford Rande Gerber je razkril, da je leta 2013 igralec poklical skupino 14 svojih najboljših prijateljev in jih nepozabno presenetil. 

Po zaslugi tekile je Clooney čez noč obogatel za več kot 895 milijonov evrov.

"Smo skupina prijateljev, pravimo si 'fantje' (The boys). George nas je poklical in nam naročil, naj si v koledarčkih označimo 27. september, saj smo takrat vabljeni k njemu na večerjo," je povedal. Ko so prispeli, pa je vsak izmed njih na svojem mestu za mizo našel črn kovček. Gostitelj jim je dejal: "Želim, da veste, koliko mi pomenite in koliko ste mi pomenili celo življenje. Ko sem prišel v Los Angeles, sem spal na vaših kavčih. Neverjetno srečen sem, da ste del mojega življenja, in brez vas danes ne bil, kjer sem. Zato mi je zelo pomembno, da vam to povrnem, dokler smo še vsi skupaj. Zato želim, da odprete kovčke."

V njih so našli za milijon dolarjev (850.000 evrov) dvajsetakov.

George, Amal, Cindy in Rande

Zakonca Clooney ter Cindy Crawford in Rande Gerber so zelo dobri prijatelji. (Foto: AP)

"Vsak izmed nas, vseh 14, smo dobili milijon. Čisto vsak. Bili smo šokirani," je dejal Gerber in dodal, da jim je Clooney pojasnil: "Vem, da smo vsi prestali že mnogo težkih trenutkov, nekateri jih še vedno. Ni vam treba biti v skrbeh za vaše otroke, ni vam treba skrbeti za njihovo šolanje in odplačevanje hipoteke." "In ne samo to, plačal sem tudi vaše davke, zato je ta milijon v celoti vaš," je še takrat dodal igralec.

Eden izmed prijateljev je namreč takrat delal v letališkem baru in se trudil preživeti družino. "Ti fantje so skrbeli za Georgea in takrat jim je vse povrnil," je dejal Rande. 

In ko je Rande, ki je sam zelo uspešen podjetnik in delni lastnik Cloneyjeve znamke tekile Casamigos, dejal, da ne more sprejeti tako velikodušne geste, mu je igralec odvrnil: "Potem bom oznanil, da če ti ne sprejmeš milijona, potem ga nihče ne dobi." Zato se je strinjal, a polovico podaril v dobrodelne namene.

"Takšen je George," je sklenil igralčev najboljši prijatelj.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 53
kajpavzdevek 14.12.2017 17:42:19
Jaz pa bi bil mož Cindy. Takoj
Več komentarjev