George Clooney meni, da otroci ne bi smeli imeti čudnega imena

Priljubljeni ameriški igralec George Clooney, ki je junija postal očka dvojčkoma Elli in Alexandru, se strinja z mnenjem, da ima veliko staršev grozne ideje in želje, ko izbirajo imena za svoje otroke.

George in Amal Clooney na podelitvi cezarjev - 3

George in Amal dvojčkoma nista želala nadeti nenavadnih imen. (Foto: AP)

Nekdanji zagrizeni samec, igralec George Clooney, in nadvse ugledna odvetnica za človekove pravice Amal Clooney sta junija postala ponosna starša dvojčkov, deklice in dečka. Poimenovala sta ju Ella ter Alexander in mnogi so bili navdušeni, ker zvezdnika nista izbrala čudaških, smešnih ali nenavadnih imen.

S tem se strinja tudi sam igralec in novopečeni očka ter meni, da otrok ne bi smel imeti čudnega imena: "Nisva želela smešnih hollywoodskih imen, ki nimajo nobenega pomena ... Tako ali tako se bosta morala spopadati s tem, da imata slavne starše ..."

In mnogi so mu veselo prikimali – le zakaj starši poimenujejo svoje otroke po jabolkih (hčerka Gwyneth Paltrow je Apple) ali po svetnikih (sinček Kim Kardashian je Saint) ... "Ker bosta otroka odraščala na očeh javnosti, sva se oba strinjala, da imata vsaj normalni imeni. Zato sva iskala pač normalno ime, za tem ni bilo nekega velikega navdiha, za imeni ne stojita Aleksander Veliki ter Ella Fitzgerald," pa še komentiral Clooney, ko ga je neki novinar pobaral o imenih.

Kdo še ima nenavadno ime?

Kim in Kanye West sta mnoge presenetila že, ko sta svojo prvorojenko poimenovala North (Sever). Igralka Natalie Portman in njen soprog Benjamin Millepied sta sinčka poimenovala kar po prvi črki hebrejske abecede – Aleph. Igralka Alicia Silverstone je svoji hčerki nadela ime Bear Blue (Medvedek Moder), medtem ko se hčerka pevke Beyonce imenuje Blue Ivy (Moder Bršljan). Mnogi so se pošalili tudi glede imen Daisy Boo, Poppy Honey, Buddy Bear ter Petal Blossom Rainbow – tako je namreč svoje malčke poimenoval slavni televizijski kuhar Jamie Oliver.

 

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 9
CAFFEespresso 12.09.2017 11:26:09
George je pa itak staromodno ime.
jankoa 14.09.2017 08:57:12
Lepo ime.
Več komentarjev