Dva milijona za golo Kourtney

Je šla Kourtney Kardashian tokrat predaleč? 38-letna zvezdnica je poskrbela za pravo vročico na družbenih omrežjih, kjer je s svojimi sledilci na Instagramu delila fotografijo, na kateri pozira v Evinem kostumu.

Kourtney Kardashian je na Instagramu, kjer ima 60 milijonov sledilcev, objavila fotografijo, na kateri pozira popolnoma gola. Fotografija je bila deležna velikega odziva, saj ima v enem dnevu več kot dva milijona všečkov.

Članica razvpite družine Kardashian je seveda dobila ogromno pohval na račun svojega zapeljivega telesa, do zavidanja vredne postave pa je seveda prišla z veliko truda.

To pa še ni vse. Med drugim je pred nekaj urami objavila še fotografijo, na kateri pozira njena mlajša sestra Khloe in njuna dobra prijateljica Malika Haqq, ki v rokah držita šope ameriških dolarjev. Bolj kot to, da se bahata z denarjem, je oboževalce zmotila Khloe, ki na fotografiji kadi, čeprav je noseča. Hitro se je sprožil plaz očitkov, da v svojem stanju ravna nespametno. Res pa je, da je glede na njeno pričesko mamica treh otrok verjetno objavila staro fotografijo, ko Khloe pod srcem sploh še ni nosila otroka.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 16
 
AcCobra78 12.01.2018 22:27:20
fenomenalno... kako iz nič narediti nekaj!
Več komentarjev