Hči tragično umrlega zvezdnika se je očetu poklonila z ganljivo fotografijo

Meadow, 18-letna hči igralca Paula Walkerja, ki bi praznoval 44. rojstni dan, se je pokojnemu očetu na ta dan poklonila z ganljivo fotografijo, ki prikazuje očetovo ljubezen, oplemenitila pa jo je z dobrodelno noto. Vse sledilce poziva, da spontano naredijo nekaj dobrega, kar je bila tudi velika strast umrlega zvezdnika.

A post shared by Meadow Walker (@meadowwalker) on

18-letna Meadow, hči igralca Paula Walkerja, ki bi 12. septembra praznoval 44. rojstni dan, se je pokojnemu očetu na ta dan poklonila z ganljivo fotografijo, oplemenitila pa jo je z dobrodelnim sporočilom. "V čast očetovemu rojstnemu dnevu vas izzivamo, da storite nekaj dobrega. Delite fotografijo ali posnetek kakšnega vašega naključnega dobrega dejanja in nominirajte štiri ljudi, ki naj se pridružijo izzivu," je zapisala. Sama pa je pri tem delila fotografijo, ki prikazuje, kako ljubeč oče je bil Paul. 

A post shared by Meadow Walker (@meadowwalker) on

Dodala je, naj na fotografiji označijo tudi organizacijo Paul Walker Foundation in dodajo oznako #PWFdogoodchallenge, da bodo lahko v organizaciji spremljali vse objave. Sama pa je za izziv nominirala med drugim očetovega dobrega prijatelja in soigralca iz franšize Hitri in drzni Vina Diesla.

Tako se več kot tri leta po zvezdnikovi smrti njegova zapuščina nadaljuje in živi, zahvaljujoč organizaciji Paul Walker Foundation, ki jo je po očetovi smrti ustanovila Meadow. 

Poslanstvo fundacije je preprosto: Počnite dobro, piše na njihovi spletni strani, kjer pojasnjujejo, da je njihov namen nadaljevanje igralčevega duha, ki je rad dosegal zadane cilje in počel spontana dobra dejanja. Te lastnosti je podedovala tudi hčerka Meadow, ki z zanosom izvaja njegovo zapuščino, najbolj pa se posveča – tako tudi organizacija – pomoči oceanom, prostoživečim živalim in seveda tudi samim sebi, še pojasnjujejo.

"Ko sem razmišljala o očetu, sem razmišljala tudi o njegovih strasteh," je ob ustanovitvi organizacije pred dvema letoma zapisala na Instagramu. "O njegovi strasti do oceanov, do reševanja živali, do pomoči ljudem in strasti do spontanih dobrih del … Želela sem ustanoviti to organizacijo, ker sem želela deliti ta njegov del s svetom. Ta njegov del želim deliti z drugimi," je pojasnila.

A post shared by Meadow Walker (@meadowwalker) on

In tudi franšiza Hitri in drzni še vedno podpira Paulovo dobrodelnost. Na zadnji podelitvi filmskih nagrad MTV je Vin Diesel posvetil čustven govor umrlemu "bratu", ki ima še vedno vpliv na franšizo. "Leta 2002 sem stal na tem odru, ko naju je MTV nagradil za najboljši duo. In zdaj, 15 let pozneje, nam dajete nagrado generacije. Nikoli ne bi mogel stati na tem odru in govoriti o Hitrih in drznih, ne da bi izlil ljubezen do mojega brata, Pabla, našega brata Pabla. Upamo, da si ponosen, hvala ti za vse," je takrat dejal.

Paul Walker je pri 40 letih novembra leta 2013 umrl v prometni nesreči. Bil je sopotnik v porscheju, ki se je zaletel v telegrafski drog, v tragičnem dogodku pa je umrl tudi njegov prijatelj Roger Rodas.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 3
regrat29 13.09.2017 12:36:34
Lepotec. Njega je pa res škoda, kr je bil dobr igralec.
arizonadream 13.09.2017 14:43:03
Je bil, ja.
Več komentarjev