'Igralka, model, možganska kirurginja ... bomo videli'

Igralka Catherine Zeta-Jones je s hčerko Carys, ki jo ima z igralcem Michaelom Douglasom, obiskala newyorško revijo. Za Carys je bila to prva modna revija in seveda so se okoli nje zgrnili novinarji in fotografi. Kar nekaj lepih besed pa je o svoji hčerki izrekla tudi slavna igralka.

Nicole Kidman, Naomi Watts, Catherine Zeta-Jones, Carys Douglas

Nicole Kidman, Naomi Watts, Catherine Zeta-Jones, Carys Douglas (Foto: AP)

47-letna igralka Catherine Zeta-Jones se je s svojo 14-letno hčerko Carys Douglas udeležila newyorške modne revije oblikovalca Michaela Korsa. Zvezdniške barve sta na prestižni prireditvi 'branili' še igralki Nicole Kidman in Naomi Watts. A vse oči so bile uprte v mlado hčerko Michaela Douglasa.

Ko so Catherine po modi reviji novinarji laskali, da ji je hčerka zelo podobna, je igralka dejala, da je zelo ponosna nanjo. "Je zelo samosvoja in zelo močna mlada dama, mislim, da je to ena od stvari, ki jih najbolj občudujem pri njej," nato še dodala, da ima mladenka poleg stasa tudi nekaj v glavi ter da je ponosna da ima za 14-letnico tako dober čut za moralo ter dobro presojo.

Novinarji pa so imeli tudi nekaj vprašanj za mladenko, še posebno, če bo šla po poti svojih slavnih staršev, ali pa jo zanima tudi manekenstvo. "Obožujem modo. To je sicer moja prva modna revija, tako, da še ne vem točno, kako in kaj, ampak vsekakor vidim tudi to v svoji prihodnosti."

A slavna mami je hitro dodala, da se hčerka zanima tudi za kariero možganske kirurginje, na to pa je hčerka hitro odvrnila: "Igralka, model, možganska kirurginja ... bomo videli."

A post shared by Carys Zeta (@carys.douglas) on

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 6
gangsterist 15.09.2017 11:00:48
s pacienti iz slovenskega parlamenta ne bi imela nobenega dela kot možganska kirurginja
Več komentarjev