Izdala ju je fotografija

Potem ko sta barbadoška pevka Rihanna in Chris Brown skupaj preživela božični dan in si ogledala tudi košarkarsko tekmo, sta se tokrat z objavo nedolžne fotografije na Twitterju izdala, da sta bila za silvestrovo pod isto odejo.

Chris Brown

Fotografija Chrisa Browna (Foto: instagr.am)

Rihanna, ki trenutno navdušuje s svojim aktualnim singlom Diamonds, je na Twitterju objavila fotografijo, na kateri leži pod odejo s pikami. 24-letnica je najdaljšo noč v letu 2012 prebedela, saj po njenih besedah niti za trenutek ni zatisnila očesa.

"Dobro jutro! Še vedno nisem nič spala," je na Twitterju pod fotografijo zapisala priljubljena pevka. Zanimivo je, da se njena odeja pojavi tudi na fotografiji od Chrisa Browna, ki jo je objavil na Instagramu. Slednji je bil bolj skop z besedami, saj je napisal le: "Dobro jutro." Za to res ne rabiš biti genij, da sešteješ ena plus ena in ugotoviš, da sta zvezdnika silvestrovo preživela skupaj.

Čeprav se njuna romanca ne tiče nikogar, se zvezdnika potrudita, da z oboževalci delita fotografije, ki napeljujejo na to, da se med njima plete nekaj več kot le prijateljstvo.

Rihanna

Rihanna je pokrita z isto odejo, kot se pojavi na Chrisovi fotografiji. (Foto: instagr.am)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 15
 
fifr 02.01.2013 20:40:23
naš parlament bo takoj ustanovil parlamentarno komisijo ki bo vse raziskala
Več komentarjev