'Jackie in Kelso za vedno'

Čeprav ni bila ljubezen na prvi pogled, vsaj ne za oba, je njuna zgodba filmska. Ashton Kutcher in Mila Kunis sta v seriji Oh, ta sedemdeseta igrala zaljubljenca Jackie in Kelsa, leta pozneje pa sta se poročila tudi v resničnem življenju. Zdaj je igralec objavil fotografijo njunega sinčka, ki nosi majico z motivom iz serije, kjer se je njuna zgodba začela. Je lahko vse skupaj še bolj prikupno?

Ashton Kutcher in Mila Kunis

Ashton Kutcher in Mila Kunis sta spletla čudovito romantično zgodbo. (Foto: AP)

Igralca Ashton Kutcher in Mila Kunis sta spisala eno najlepših ljubezenskih zgodb. Ko sta bila najstnika, sta se leta 1998 spoznala na snemanju serije Oh, ta sedemdeseta, v kateri sta igrala zaljubljeni par, leta 2015 pa sta se poročila tudi v resničnem življenju ter postala starša dveh otrok. 

Ne samo da sta v seriji igrala zaljubljenca, nato pa čez nekaj let tudi zares postala par, temveč je bil Ashton prvi fant, ki ga je Mila poljubila. Ko je začela snemati serijo, je bila namreč stara le 14 let in je svoj prvi poljub doživela kar v vlogi Jackie ter poljubila Ashtona, ki je igral Michaela Kelsa. 

In da je zgodba še slajša, je zdaj Ashton na Instagramu delil fotografijo njunega 10-mesečnega sinčka Dmitrija, ki nosi majico, na kateri sta starša v vlogi Jackie in Kelsa. "Da, to je današnja garderoba mojega sina," je zapisal ob fotografijo in dodal Kelso in Jackie za vedno. Igralca imata sicer tudi dveletno hčerko Wyatt.

Je lahko še bolj prikupno? 

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk) on

Zgodba Mile in Ashtona ni bila ljubezen na prvi pogled, je pa nedvomno filmska. Spoznala sta se na snemanju serije Oh, ta sedemdeseta, ki so jo snemali med letoma 1998 in 2006. Ashton je bil takrat star 19, Mila pa le 14 let, zato je bila takrat razlika v letih precej opazna. "Zanjo sem pisal domačo nalogo iz kemije," je igralec junija povedal v oddaji Howard Stern Show. "Najin prvi poljub je ovekovečen v seriji! To je bil pravzaprav zanjo prvi poljub," je dodal.

Ker je bila toliko mlajša od njega, je Ashton ni dojemal v romantičnem smislu, Mila pa je bila na začetku snemanja vanj precej zatreskana. In kaj je povedala o svojem prvem poljubu, ki je potekal pred kamerami? "Mislila sem si: 'Oh, kako je simpatičen, kot maneken!'. Bila sem tako živčna in bilo mi je neugodno, ker sem bila tako zelo zatreskana vanj," je povedala. 

Ashton pa je imel drugačne misli: "Bilo je zelo nenavadno. Spraševal sem, ali ni to nelegalno?! Bilo je zelo nerodno, bila je kot moja mlajša sestra. Ves čas sem hotel vedeti, ali se počuti dobro in je vse v redu z njo.

Ashton Kutcher in Mila Kunis

Mila Kunis in Ashton Kutcher sta starša dveletne Wyatt in 10-mesečnega Dmitrija. (Foto: AP)

Ćeprav med snemanjem serije nista bila par, sta bila dobra prijatelja in sta si ostala blizu tudi po koncu serije, v tem času pa drug drugemu stala ob strani pri težavah v zvezah, ločitvi in vsej ostali drami, ki jo s sabo pripelje življenje, sploh v Hollywoodu. Mila je bila med letoma 2002 in 2011 v zvezi z igralcem Macaulayjem Culkinom, Ashton pa se je najprej sestajal z mnogo igralkami, leta 2005 pa se je poročil z Demi Moore. Razšla sta se prav tako leta 2011.

Govorice, da se med njima nekaj plete, sta Mila in Ashton podžgala leto pozneje, a sta svojo zvezo skrbno skrivala. Leta 2014 so ju opazili na košarkarski tekmi, Mila pa je nosila zaročni prstan. Pozneje istega leta je rodila njunega prvega otroka, hčerko Wyatt Isabelle. Poročila sta se leta 2015, leta 2016 pa je Mila rodila še sina Dmitrija Portwooda.

Mila je tako s tem, ko se je poročila z njim, uresničila svoje najstniške sanje. V tistem času je namreč v svoj dnevnik zapisala, da ji je bil soigralec zelo všeč. "Najprej sem se ji zdel simpatičen, nato pa kmalu tečen, ker sem se do nje vedel kot starejši brat. Na živce sem ji šel, ker sem skrbel zanjo," je povedal Ashton.

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 9
thedino 13.09.2017 17:44:11
v primerjavi s raznimi kardašijani prikupen parček
Več komentarjev