Je Eva Longoria tokrat našla pravega?

Pred tremi meseci so se pojavile govorice, da sta igralka Eva Longoria in miamijski poslovnež Ernesto Arguello par. Čeprav takrat še nista bila v zvezi, je 38-letnica zdaj potrdila, da sta srečno zaljubljena.

Ernesto Arguello

Ernesto Arguello (Foto: X17 Agency)

Eva Longoria je ekskluzivno za revijo People priznala, da ni več samska in da je našla ljubezen v Ernestu Arguelli.

’’Mislim, da je najina zveza nekaj posebnega, ker sva bila na začetku le prijatelja,’’ je povedala 38-letna Eva. 34-letnega Ernesta je spoznala, ko so ga izbrali za sodelovanje v oddaji Ready For Love, katere producentka je prav Eva. Romanca med Ernestom in njegovo nekdanjo partnerico, nekdanjo miss USA Shandi Finnessey, se je končala leta 2012.

Ker je bila oddaja na sporedu spomladi, so se začele pojavljati govorice, da sta skupaj. Vendar pa je šele pred kratkim njuno prijateljstvo preraslo v ljubezen.

"Mislim, da se morava zahvaliti medijem, ki so naju priganjali, saj so očitno videli tisto, česar niti sama nisva opazila!’’ se je pošalila igralka, ki se je ravnokar vrnila domov iz Nikaragve, kjer je spoznala njegovo družino.

’’Eva in Ernesto sta popoln par. Zelo sta zaljubljena,’’ je povedal vir za People.

Pred kratkim sta se mudila v Ernestovi rodni državi Honduras, kjer sta obiskala šolo, ki jo je njen partner zgradil v svojem rodnem naselju. Ogledala sta si domove, ki so bili zgrajeni za družine z nizkimi dohodki.

Eva Longoria in Ernesto Arguello

Eva Longoria je priznala, da je v zvezi z Ernestom Arguellom. (Foto: X17 Agency)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 5
soul0nsale 06.07.2013 07:06:05
zelo lušna:)
Več komentarjev