Je to Selena ali njena dvojnica?

Najstniški popidol Justin Bieber je na Instagramu objavil fotografijo, na kateri je skupaj z lepotico, ki je na las podobna njegovemu nekdanjemu dekletu, igralki in pevki Seleni Gomez, ter s tem znova sprožil ugibanja o tem, ali sta se pobotala.

Justin Bieber in Selena Gomez

Justin Bieber je s to fotografijo znova sprožil številna ugibanja. (Foto: Instagram)

Še posebno zanimiv je pripis k fotografiji: Heartbreaker (po slovensko lomilka src), saj je bila Selena tista, ki je razdrla njuno zvezo. Ker pa je to tudi naslov njegovega prihajajočega singla, gre lahko zgolj za dobro promocijsko potezo. Mogoče pa je tudi, da gre za kakšno njuno skupno fotografijo, posneto še v času, ko sta bila par.

Obstaja sicer nekaj dokazov, da sta 4. julij preživela skupaj, saj je Justinov tesen prijatelj Alfredo Flores na svojem Instagramu objavil video, v katerem se za hip pojavi tudi Selena.

Justin in Selena sta bila skupaj dve leti, razmerje pa sta končala okoli novega leta. Od takrat občasno preko družbenih omrežjih objavljata skupne fotografije in tako dražita svoje oboževalce.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 53
 
barbylove 07.07.2013 18:41:58
prvo kot prvo selena ni kriva da je njuna zveza končana on je kriv ker se je na zabavi zabaval z drugimi dekleti res si želim da bi selena prišla s david henrie ker justin niti malo ni resen za zvezo.
Več komentarjev