Justin Timberlake kupil MySpace

Sodeloval bo tudi pri njegovi prenovi

Murdochov NewsCorp, ki je leta 2005 za 580 milijonov dolarjev kupil portal MySpace, je včeraj zanj iztržil le 35 milijonov zelencev. Kupilo ga je oglaševalsko podjetje Specific Media, katerega solastnik je tudi pevec in igralec Justin Timberlake.

Justin Timberlake

Čeprav je igral v filmu o ustanovitelju družabnega omrežja Facebook, se je odločil investirati v njenega nekdanjega velikega konkurenta. (Foto: Reuters)

Justin Timberlake

Justin bo sodeloval tudi pri prenovi portala. (Foto: Reuters)

Nekoč izjemno priljubljeno družabno omrežje MySpace je včeraj dobilo novega lastnika.

Ponujeno izvrstno poslovno priložnost je zavohal tudi pevec in igralec Justin Timberlake in postal njen delni lastnik.

MySpace je sicer za 35 milijonov dolarjev (24 milijonov evrov) kupilo oglaševalsko podjetje Specific Media. Justin pa bo poleg solastništva sodeloval tudi pri oblikovanju njegove prihodnje podobe.

 

"Obstaja potreba po prostoru, ki bo omogočal interakcijo fanov z njihovimi najljubšimi zvezdniki, poslušanje glasbe, gledanje videov in deljenje ter odkrivanje zanimivih stvari. MySpace ima potencial, da postane ta prostor. Umetnost inspirirajo ljudje in obratno. Interakcija je torej naravna sestavina zabave,“ je svojo odločitev za investicijo pojasnil Justin.

Dosedanji lastnik portala Murdochov NewsCorp je sicer tega leta 2005 kupil za 580 milijonov dolarjev (400 milijonov evrov).

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 1
breshka 30.06.2011 14:51:52
legenda

-> DJ breshkani(kucaj na juptub)
Več komentarjev