Katy Perry se je vrnila s pobega!

Katy Perrry se je vrnila z romantičnega oddiha. S svojim novim ljubčkom sta namreč nedavno pobegnila na dopust na Tajsko, kjer je bilo menda magično.

Russell Brand

Novi izbranec Katy Perry je Russell Brand

Na Tajsko jo je odpeljal Russell Brand, pri katerem je Katy prav poseben vtis naredila predvsem, ko mu je, kmalu zatem, ko sta se spoznala na prireditvi MTV Video Music Awards, poslala fotografijo svojih prsi.

Russell naj bi prav na podelitvi MTV nagrad dobil prvo priložnost, da Katy razkrije svoje čare. “Katy pozna njegov sloves 'porednega fanta', a se mu ni mogla upreti – še posebno, ker ji je Russell poslal ljubezensko pesem s pripisom, naj mu tudi ona pošlje pesem,” navajajo tuji mediji. “Russell se ni mogel nehati smejati, ko je od Katy prejel fotografijo njenih prsi, čez katere je napisala 'poem'. Kmalu jo je poklical in jo povabil na skrivni pobeg na Tajsko.”

Katy Perry

24-letna zvezdnica je bila navdušena nad dopustom. (Foto: Reuters)

Prijatelji so Katy baje opozarjali, da je 34-letnim komik velik ženskar, vendar je 24-letna pevka prepričana, da njuna zveza lahko uspe. O njem meni, da je “zabaven in neizmerno seksi”.

Katy in Russel sta prvi romantični stik navezala na prireditvi MTV, prvič pa so ju med strastnim poljubljanjem zalotili na zabavi Lady GaGa. Zdaj sta se vrnila s potovanja po Tajski. In kaj ju čaka v prihodnje? Oznanili so že, da naj bi bila Katy naslednje leto gostja na podelitvi MTV nagrad in tako bi bila prva, ki bi nastopila na dveh prireditvah zapored.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 6
 
laaaaa8 02.10.2009 23:52:10
Miss_Pika.. koza si ti. Katy je zakon!
Več komentarjev