Nicole Kidman priznala: zaročena sem bila z Lennyjem Kravitzom

Oskarjevka Nicole Kidman je končno priznala, da je bila pred dobrim desetletjem zaročena z rockerjem Lennyjem Kravitzom. Kidmanova zdaj igra v novi televizijski seriji Big Little Lies z njegovo hčerko Zoe.

Lenny Kravitz, Nicole Kidman in Keith Urban

Lenny Kravitz, Nicole Kidman in Keith Urban so vsi dobri prijatelji. "Vse ostane v družini," je izjavila Kidmanova, ki zdaj v televizijski seriji sodeluje z Lennyjevo hčerko Zoe. (Foto: AP)

Kmalu po prelomu tisočletja sta bila strastno zaljubljena Nicole Kidman, ki se je leta 2001 ločila od Toma Cruisa, ter rocker Lenny Kravitz. Ves ta čas se je šušljalo, da naj bi bila celo zaročena, to pa je oskarjevka zdaj tudi potrdila. O sodelovanju z Lennyjevo hčerko Zoe v seriji Big Little Lies je spregovorila za revijo The Edit.

"Zoe poznam že od prej, saj sem bila zaročena z njenim očetom. Vse ostane v družini. Rada ga imam, Lenny je super moški,"
je odkritosrčno priznala igralka, ki je bila s Kravitzem v razmerju med letoma 2003 in 2005.

Kidmanova je lani zaigrala v filmu Lion (Lev), ki je nominiran za šest oskarjev, v katerem zaigrata tudi Dev Patel in Rooney Mara. Nicole je sicer srečna v zakonu z glasbenikom Keithom Urbanom, s katerim sta lani praznovala desetletnico zakona, pred desetletjem pa je izjavila, da v Kravitzovem primeru "oba nista bila pripravljena".

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 2
Mich Diam 16.02.2017 17:44:21
pa moj sosed se je metal za njo!
Več komentarjev