Kim je dosegla svoj ideal

Kim Karashian West ima prvič v življenju tako ozek pas, kot si je vedno želela. Resničnostna zvezdnica, ki se rada pohvali s svojo postavo, je težko prigaran rezultat z veseljem delila z navdušenimi oboževalci.

Resničnostna zvezdnica Kim Kardashian West veliko gara za svojo izklesano postavo, zato se s prigaranim rezultatom tudi rada pohvali. Še posebej ponosna pa je na svoj ozek pas, katerega obseg po novem meri natanko 60 centimetrov. Svojo popolno postavo se je zato zvezdnica odločila ovekovečiti s selfijem v bikinkah, ki njeno razmerje med širokimi boki, ozkim pasom in bujnim oprsjem še poudarijo.

Dan po ugotovitvi, da obseg njenega pasu prvič v življenju meri 60 centimetrov, je objavila fotografijo s komentarjem: "Tole sem pozabila objaviti sinoči." Resničnostna zvezdnica z razgaljenimi in izzivalnimi fotografijami zadnje čase dokazuje, da je bolj samozavestna kot kadarkoli. V samo dveh urah od objave pa je njena postavo z všečki pohvalilo tudi več kot milijon in pol njenih sledilcev, ki so ji napisali, da je videti fenomenalno in jo pozvali: "Prosim, ne pozabi objaviti nikdar več."

Kim Kardashian West je pred kratkim že objavila fotografijo v podobni opravi, le da je namesto z diamantno ogrlico bikinke kombinirala s črno-belo haljo in sandali s peto. A če je obseg njenih bokov tudi tedaj meril 99 centimetrov, pa je imel njen pas verjetno še kak centimeter več.

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 67
idiu3krasne 14.02.2018 17:49:22
bravo...in na roko metalci pa smrk smrk...in šimfajo...beda od ljudi
Več komentarjev