Kim je noseča

Priljubljena zvezdnica resničnostnih šovov Kim Kardashian in njen partner Kanye West bosta postala starša. Novico o veselem pričakovanju je raper sporočil na svojem nedeljskem koncertu v Atlantic Cityju.

Kim Kardashian in Kanye West - 2

Kim in Kanye (Foto: X17 Agency)

Kim Kardashian pod srcem nosi Kanyejevega otroka, poroča E! online. Novico o nosečnosti je že potrdila tudi njena družina, ki je dejala, da 32-letnica pričakuje prvega otroka. Nad novico, da bo postal očka, je več kot navdušen tudi raper Kanye West, ki veselja ni mogel skrivati na nedeljskem koncertu v Atlantic Cityju, kjer je pred množico oboževalcev priznal, da je njegova partnerica v veselem pričakovanju.

Kim Kardashian naj bi bila noseča 12 tednov. Bodoča starša že prejemata številne čestitke na Twitterju, z njima se veselijo tudi preostali družinski člani.

"Čestitke, Kim in Kanye West. Vesel sem za oba," je na Twitter zapisal Russell Simmons.

Neizmerne sreče niso mogli skrivati niti Kardashianovi. "Srečna sem. Oh, otrok, otrok, otrok," je na Twitterju zapisala njena mama Kris Jenner.

Khloé Kardashian Odom je dejala: "Pri tolikih družinskih članih je zelo težko obdržati skrivnost zase! Še posebej, če si tako zelo navdušen!!! Ljubezen je vse!!!"

Kourtney Kardashian je tudi izkazala svoje navdušenje na Twitterju: "Čakala sem, da bom lahko na ves glas vpila od veselja, in zdaj lahko! Še en angelček se bo pridružil naši družini. Sem več kot navdušena!"

Kim Kardashian - 4

Zvezdnica bo postala mama. (Foto: X17 Agency)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 75
Tomaž Klančnik 01.01.2013 14:12:48
Kaj bi te vi radi ko pojma nimate kdo sploh to je
Več komentarjev