'Ko je umrl, se je nad mojim odrom pojavila mavrica'

Ameriška humoristka in igralka Ellen DeGeneres, ki uspešno vodi oddajo The Ellen Degeneres Show že 15 let, je javila žalostno novico – umrl ji je oče. Novico je razkrila kar v svoji oddaji. Dodala je, da je bil oče zelo ponosen nanjo, malce preden je umrl, pa je na nebu zažarela mavrica.

Ena najpriljubljenejših televizijskih voditeljic Ellen DeGeneres je v svoji pogovorni oddaji razkrila, da ji je umrl oče Elliott DeGeneres. Star je bil 92 let, in kakor je dejala voditeljica, se je od njega pred smrtjo lahko poslovila.

A post shared by Ellen (@theellenshow) on

"Preden gremo na reklame, bi vam rada nekaj zaupala. Včeraj sem vam dejala, da se mi trenutno veliko dogaja. Ena od teh stvari je tudi, da mi je umrl oče. Bil je zelo ponosen name. Zelo rad je imel mojo oddajo, bil je zelo prijazen, razumevajoč in nikoli ni obsojal. Imel je lepo in dolgo življenje in živel je točno tako, kot si je želel sam. Preden je odšel, sem se poslovila do njega."

Humoristka je še dodala, da jo je na dan njegove smrti, nad studiem, pričakala mavrica, fotografijo je objavila tudi na svojem Instagramovem profilu.

A post shared by Ellen (@theellenshow) on

"Ko sem bila še otrok, nas je oče odpeljal na obisk studiev Warner Bros. Oboževal je ta posel in zelo všeč mu je bilo, da sem tudi jaz del tega. Ko je umrl, sem nad svojim studiem videla mavrico." Na Instagramu je objavila tudi fotografijo očeta in nje, ko je bila še majhna deklica.

A post shared by Ellen (@theellenshow) on

V svoji oddaji je gledalcem pojasnila tudi, da je smisel za humor podedovala ravno po njem. Enako tudi njen brat, ki je igralec in komik.

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 7
 
RamzesII 12.01.2018 16:51:58
Mavrica ni naključje, kot tudi zorni kot opazovanja ne, razen tega se na sliki še vidi napol oblačno nebo. Nekdo drug z drugega zornega kota bi lahko navedel enako zgodbo.
Več komentarjev