'Konservativna zvezdniška smetana' na obisku pri Trumpu v Beli hiši

Ameriškega predsednika Donalda Trumpa je v Beli hiši obiskalo nekaj posebnih gostov. Poleg nekdanje guvernerke Aljaske Sarah Palin, sta se pri prvem možu ZDA oglasila tudi glasbenika Kid Rock in Ted Nugent.

Kot so zapisali nekateri mediji in so nekateri komentirali fotografije na družbenih omrežjih, so se v Beli hiši tokrat zbrale "najbolj slavne konservativne osebnosti in zvezdniki", med njimi nekdanja  guvernerka Aljaske Sarah Palin, ter rockerja Ted Nugent (z ženo) in Kid Rock, ki so se srečali in večerjali z ameriškim predsednikom Donaldom Trumpom.

Znano je namreč, da so vsi trije Trumpa podprli v njegovi lanski predsedniški kandidaturi. "Super večer v Beli hiši. Hvala predsedniku Trumpu za povabilo," je tvitnila Palinova. Nugent se je kot strasten lovec razpisal kot zagovornik drugega amandmaja, češ, da sta s Trumpom diskutirala o ogroženih vrstah živali, agenciji za varstvo okolja in podobno.Kid Rock obiska ni komentiral, če sodimo po fotografijah, pa lahko ugotovimo, da so se vsi imeli več kot odlično ...
 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 5
 
frako 21.04.2017 08:34:25
Če kdo gleda "braindead" serijo zgleda bl kot dokumentarec kot znanstvena fantastika.
Več komentarjev