Lady Gaga s strtim srcem odpovedala koncerte po Evropi

Pevka je znova v zdravstveni stiski, saj trpi za hudimi bolečinami. "Zelo sem potrta, ne vem, kako bi opisala svoje občutke. Vem le eno, če tega ne storim, ne stojim za svojimi besedami in svojo glasbo," je sporočila oboževalcem.

Grammyji 2018 - rdeča preproga - 3

Lady Gaga je zaradi bolezni že drugič odpovedala turnejo po Evropi. (Foto: AP)

Pevka Lady Gaga je odpovedala deset v bližnji prihodnosti razpisanih koncertov v sklopu svoje turneje Joanne. "Lady Gaga trpi hude bolečine, ki fizično vplivajo na njeno zmožnost nastopanja," so pevkini predstavniki sporočili v uradni izjavi, pevka pa se je "pošastim", kakor naziva svoje oboževalce, iz srca opravičila tudi na družbenih omrežjih. "Morala sem sprejeti zelo težko odločitev," je zapisala le dan pred predvidenim nastopom v londonski areni O2.

Počitek so glasbenici svetovali zdravniki. "Je v rokah strokovnjakov, ki bodo poskrbeli, da bo se bo lahko vrnila na odre in svoje oboževalce s koncerti razveseljevala še mnoga leta," so med drugim zapisali v uradni izjavi. Pevka je zaradi kronične fibromialgije oziroma vnetja mišic, ki ji povzroča hude bolečine, že lani morala odpovedati koncerte v Kanadi in Braziliji ter prestaviti evropsko turnejo, ki ji tudi tokrat ne kaže najbolje.

Lady Gaga je kot angel navdušila na podelitvi grammyjev.

"Zelo sem potrta, ne vem, kako bi opisala svoje občutke. Vem le eno, če tega ne storim, ne stojim za svojim besedami in svojo glasbo. Moja zdravniška ekipa me podpira pri odločitvi, da okrevam doma," je zapisala Lady Gaga in še: "Te koncerte obožujem bolj kot vse na svetu in rada vas imam, a to ni odvisno od mene. London, Manchester, Zürich, Köln, Stockholm, Köbenhavn, Pariz, Berlin in Rio, obljubljam vam, da se bom vrnila v vaša mesta, a najprej moram poskrbeti zase in svoje zdravje."

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 10
MZP 03.02.2018 14:27:26
al pa ce ne prides...
Več komentarjev