Lepa kot slika ... sem to res jaz?

Igralka Naomi Watts je bila očitno dokaj presenečena, ko je zagledala svoj portret, ki ga je naslikala kanadska slikarka Kyra Kendall. Tako deluje na fotografiji, ki jo je z delom objavila na svojem Instagramu, v komentarju pa je imela za umetnico samo pohvale.

Čeprav 48-letna igralka Naomi Watts deluje kar nekoliko šokirana nad svojo podobo na portretu, ki ga je naslikala kanadska umetnica Kyra Kendall, a je menda s sliko zadovoljna. Vsaj tako je zapisala sledilcem na svojem Instagramu, kjer jo spremlja preko 685 tisoč ljudi. "Hvala za super sliko, Kyra Kendall, mislim, da sva si podobni," je komentirala igralka.

Nekateri so komentirali, da si na sliki ni prav nič podobna, spet drugi menijo, da gre za umetniški izraz, a da je v živo precej lepša in podobno. "Gre za dobro umetniško upodobitev", "ha-ha, preveč prepričljivo, podobnost je grozljiva", "ujame bistvo, tvoj čar in individualnost", so izrazili svoje mnenja nekateri od komentatorjev.

Naomi bomo maja lahko gledali v novi sezoni priljubljene serije Twin Peaks Davida Lyncha. Kakšno pa je vaše mnenje o njeni umetniški upodobitvi?
 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 1
 
JANvod1 21.04.2017 11:54:41
Mislim, da kdorkoli bi videl sliko in nebi vedel, koga je slikarka slikala, nebi igralke nihče prepoznal. Toliko o podobnosti in kvaliteti dela.
Več komentarjev