Lepota na kvadrat

Kaia Gerber, ki je dobre gene podedovala po mami, manekenski lepotici Cindy Crawford, ki je tudi pri 50 letih še vedno v odlični formi, je v družinskem krogu proslavila predstavitev kampanje za lepotne izdelke Marc Jacobs Beauty. Mama in hči pa sta tudi tokrat blesteli.

 

15-letna Kaia Gerber, hčerka svetovno znane manekenke Cindy Crawford, je pred meseci postala obraz lepotnih izdelkov prestižne znamke Marc Jacobs Beauty. Kolekcijo izdelkov so zdaj predstavili tudi javnosti, podjetje Marc Jacobs pa je ob tej priložnosti organiziral zabavo v čast mladi Kaii.

Kaia, vzhajajoča zvezda v svetu modne industrije, je ta veliki dogodek proslavila v krogu svoje družine. Med povabljenci sta bila njena starša Rande Gerber in Cindy Crawford, ki bo 20. februarja dopolnila 51 let, ter Kaiin brat Presley.

Cindy in Kaia, mama in hči, sta se fotografirali tik pred dogodkom in skupni selfie objavili na družbenih omrežjih. Cindy je že večkrat dokazala, da je za svoja leta videti odlično, ob boku hčerke pa je na prvi pogled videti kot njena starejša sestra.

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 13
 
tarinalb 21.02.2017 10:15:13
Tudi moški del ekipe ni švoh.
Več komentarjev