Liz spet ni ničesar prepustila domišljiji

52-letna britanska lepotica Elizabeth Hurley je dokaz, da so petdeseta nova trideseta, saj je iz leta v leto videti bolj zapeljiva in seksi. Trenutno snema televizijsko serijo Kraljeva družina (The Royals). Najde pa tudi čas med snemanji, ko razveseli svojih več kot 680 tisoč sledilcev na Instagramu.

Post lunch trailer sprawl @theroyalsone

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on


Da ima britanska lepotica Elizabeth Hurley neverjetno telo za svoja leta, ni skrivnost, prav tako pa ni nič novega, da ga rada pokaže in to deli s svetom oz. svojimi več kot 680 tisoč sledilci na Instagramu.

Trenutno snema nove dele televizijske serije Kraljeva družina (The Royals), v kateri igra kraljico, saj je objavila fotografije s snemanja, ko je v prestolu in ko se sprošča s seksi prosojnem negližeju v svoji prikolici. 

Hard day. Luckily cushioned by a soft throne @theroyalsone �dc8b

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Njen Instagram je sicer poln bikini fotrografij, njena postava pa postava tridesetletnice. Kam da dvajset let, koliko deluje mlajše, pa je samo njena skrivnost. Seveda k temu pripomore zdrava prehrana in veliko givanja, četudi je že večkrat poudarila, da ne mara telovadbe.

No, zagotovo najde primerne hobije, ki na primeren način poskrbijo za njeno brezhibno telo. Da ostaja prava "mačka", pa je dokazala na fotografiji s tigrastim mačkonom ...

 

Mitzi Kizti �de18 @elizabethhurleybeach

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

 

Trying out our new one pieces @elizabethhurleybeach �de09

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 18
 
MA007 18.08.2017 22:15:23
hahaha petdeseta nova trideseta se ena poleg madone jlo in ostalih stark ki mislijo da so se kar 20 letnice obnasajo pa se kot 18 letnice
Več komentarjev