Manson Bieberja zaradi incidenta označil za 'kup dreka'

Šok rocker Marilyn Manson se je maščeval najstniškemu idolu Justinu Bieberju. Sprla sta se, ker je Bieber nosil majico z njegovo podobo, hkrati pa potem dejal, da je Manson po njegovi zaslugi potem spet postal "relevanten".

Marilyn Manson (MetalDays 2017) - 13

Marilyn Manson se je v svojem slogu maščeval ... (Foto: Miro Majcen)

Šok rocker Marilyn Manson se je uspel maščevati Justinu Bieberju, ki je na turneji Purpose nosil majice z njegovi obrazom, hrkati pa tudi prodajal uradne majice z njegovo podobo in svojim imenom na hrbtni strani. Bieber naj bi tako izjavil, da je Manson po njegovi zaslugi "spet postal relevanten", Manson pa mu je vrnil tako, da je skreiral svojo majico, na katero je zapisal "večji kot satan … Bieber".

"Srečal sem deklico, ki je imela roza pulover s kapuco, izkazalo pa se je, da je to Bieber. Dejal sem mu, da je nosil in prodajal majice z mojo podobo. Bil je eden tistih trenutkov, ki te zadanejo in potem privedejo na dolžino penisa. Nato pa je dejal: zaradi mene si spet relevanten," je Manson povedal za revijo Billboard.

Manson je bil tako vznemirjen ob Justinovem njegovem odgovoru, da Justinu rekel, da bo naslednji dan prišel v center Staples na tonsko vajo, kjer bosta skupaj izvedla pesem The Beautiful People na Justinovem koncertu.

Justin Bieber

... Justinu Bieberju, ki je nosil majice z njegovo podobo in dejal, da ga je "spet naredil za relevantnega". (Foto: AP)

"Seveda nisem prišel naslednji dan ob 16. uri. Justin je mislil, da bom prišel, ker je pač neumen," je dodal rocker. V bistvu pa sploh ni prišlo do tožbe, ker je Justinov tabor priznal napako, se mu opravičil in mu dal prihodek od prodanih majic z njegovo podobo. Manson se očitno nad tem ni pritoževal, je pa Justina označil za "kup dreka", zaradi arogantnega komentarja o ponovni relevantnosti.


 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 3
asdfghjklqwertz 14.09.2017 17:40:00
Vau ... legenda dreka se je spravila na drek.
bgko 14.09.2017 18:43:46
Kje je pa tvoja mami omenjena v članku?
Več komentarjev