Mariah na valentinovo z ljubimcem v zlatem džakuziju

Pevka Mariah Carey, ki se je po novoletnem polomu z nastopom v New Yorku že vrnila nazaj pred mikrofon, je valentinovo preživela v družbi svojega mladega žrebca, plesalca Bryana Tanake. Parček je užival s penino v džakuziju, kar je ona z dnevom zamude objavila na svojem Instagramu.

46-letna pevka Mariah Carey in njen 33-letni plesalec Bryan Tanaka očitno še vedno zaljubljeno grulita, vsaj če sklepamo po objavljeni fotografiji na njenem Instagramu, ko nazdravljata s šampanjcem v luksuzni kopalnici.

Mariah je na fotografiji v črnem bikiniju brez naramnic, Bryan pa zgoraj brez, ali sta kaj imela oblečeno spodaj, pa si lahko predstavljamo. Ali pa ne. "Srečno valentinovo!! #sreča "trenutki #mehurčki" je ob fotografijo zapisala pevka.

Pevka se je s trinajst let mlajšim plesalcem začela dobivati lani, potem, ko je razdrla zaroko z avstralskim milijarderjem Jamesom Packerjem. Enako fotografijo je delil tudi Bryan. Mariah je pevski povratek sicer naznanila, ko je svojo novo pesem I Don't zapela v šovu Jimmyja Kimmela. Prisluhnite ji!

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 14
intimnanega 17.02.2017 10:18:43
*ak kaj mate na naslovnici, 3.novica. a je to za na naslovnico??????????? raj poročajte kaj se v Franciji dogaja !!!!!!!!!!!!
Več komentarjev