Med snemanjem oddaje doživela napad

Televizijska voditeljica Kelly Osbourne je med snemanjem popularne oddaje Modna policija doživela napad. 28-letno zvezdnico so nemudoma odpeljali v bolnišnico, kjer je čez noč ostala na opazovanju.

Kelly Osbourne

Zvezdnica trenutno še počiva v bolnišnici. (Foto: Twitter)

Kelly Osbourne

Kelly Osbourne (Foto: Reuters)

Predstavnica za tisk 28-letne televizijske voditeljice je hotela pomiriti njene oboževalce, saj so se v tujih medijih pojavile dramatične fotografije, na katerih so reševalci Kelly Osbourne pokrili z belo rjuho in jo na bolniških nosilih na kolesih peljali v bolnišnico.

"V bolnišnici je zaradi dodatnih preiskav. Je budna, pri sebi in njeno stanje je stabilno, vendar bo čez noč ostala na opazovanju."

Kelly se je hitro oglasila tudi na Twitterju, kjer je sledilcem zaupala, kaj se dogaja. "Hvala vsem za lepe želje! Res sem doživela napad, zdaj pa zdravniki ugotavljajo, zakaj," je zapisala.

Med snemanjem je Osbournova svoji sovoditeljici Giuliani Rancic povedala, da se ne počuti najbolje, takoj zatem pa je padla s stola in se začela tresti.

Med občinstvom je bil tudi zdravnik, ki je takoj priskočil na pomoč. Kelly je sicer hitro prišla k zavesti, a je ekipa iz previdnosti vseeno poklicala reševalce, ki so jo v bolnišnico odpeljali na dodatne preiskave.

Giuliana Rancic, Kelly Osbourne, Joan Rivers in George Kotsiopoulos

Kelly je napad doživela med snemanjem oddaje. (Foto: Twitter)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 20
Milla82 09.03.2013 16:27:25
men je prav mal hecno,kko se ti celebrityji slikajo v roko med transfuzijo...
Več komentarjev