Megan Fox objavila redko družinsko fotografijo

Megan Fox za razliko od drugih zvezdnic svojega družinskega življenja ne deli na družbenih omrežjih. Tokrat je naredila izjemo in po dobrem letu končno spet objavila novo fotografijo svojega sinka Journeyja Riverja.

Megan Fox in Brian Austin Green

Megan Fox in Brian Austin Green (Foto: AP)

Ameriška igralka Megan Fox je na Instagramu, kjer ima pet milijonov sledilcev, objavila prikupno družinsko fotografijo treh generacij. Na njej sta poleg Megan še njena mama Gloria in najmlajši član družine, sin Journey River. Zvezdnica je s fotografijo želela opozoriti na podobnost med njimi in kot kaže, je malček podedoval več genov od svoje mamice kot od očka.

Oboževalci so se seveda igralkine fotografije zelo razveselili. Najbolj zgovorni so v komentar zapisali, da je Journey lepoto podedoval po mamici in da je zelo čeden.

Journey River je na svet prijokal avgusta 2016. 31-letna Megan in 44-letni Brian sta se spoznala 2004, čez šest let pa sta si izmenjala poročne zaobljube. Igralkin prvorojenec Noah Shannon se je rodil septembra 2012, Bodhi Ransom pa februarja 2014. Zvezdnica si je od nekdaj želela postati mama, priznala pa je tudi, da ni pričakovala, da bo imela v tako kratkem obdobju že tri otroke. Brian ima iz preteklega razmerja z igralko Vanesso Marcil 15-letnega sina Kassiusa.

A post shared by Megan Fox (@the_native_tiger) on

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 4
Hary6 14.01.2018 10:24:43
nima fetiša na slikanje kot nekatere zvezdnice
Več komentarjev