Milan Severino želi nazaj

Milan Popović se je odločil svojo ljubezen do nekdanje zaročenke Severine in njunega sinka Aleksandra izliti kar preko srbske radijske postaje. In Severinina reakcija na javne hvalospeve? "Lepo je, da se človek trudi." Menite, da se bosta pobotala?

Severina - 7

Severina je zelo zaposlena s promocijo novega albuma. Nedavno je posnela videospot za skladbo Uzbuna. (Foto: Biljana Gaurina / CROPIX)

Milan očitno Severino in njunega sinka Aleksandra Ivana zelo pogreša, čeravno slednjega do pred kratkim ni videl cele tri mesece. V intervjuju za srbsko radijsko postajo B92 je o svoji nekdanji zaročenki govoril v samih superlativih.

"Severina je moje zlato, sonce, duša in ljubezen, sreča in žalost, moja zadnja in prva ljubezen … Z rojstvom najinega sina Aleksandra je najina zveza postala nerazvezljiva. Zdaj sva mama in oče in zavedava se, da je sreča najinega otroka pomembnejša od tega, ali sva mož in žena, pa tudi vsega ostalega, tudi harmonije in srečne zveze naju kot staršev. Oba sva zrela človeka in prepričan sem, da bova našla način, da v imenu sreče najinega otroka okrepiva najino zvezo. Zelo pomembno je, da se ljudje naučijo biti srečni zaradi tega, kar imajo, namesto da so nesrečni zaradi tistega, česar nimajo. Verjamem, da sva zdaj, ko minevata točno dve leti od najine zveze, v stanju, da razumeva najin značaj, miselnost in najina prepričanja in da lahko sprejmeva odločitev. Ta majhen odmor nama je prišel prav, da bi razumela, da je sreča najinega otroka najpomembnejša in da mora biti vse, kar se dogaja v najini zvezi, v interesu sreče in veselja najinega malega Aleksandra. Žal mi je, da sem zamudil tri mesece odraščanja svojega sina. Verjamem, da je najina ljubezen, ljubezen s Severino prava, noro ljubim tudi svojega sina in mislim, da konec koncev nič ne more pokvariti tega odnosa. Severina je popolna mati, ki ji je uspelo združiti materinstvo z delom, jaz jo občudujem in obožujem jo tako zaradi prvega kot zaradi drugega," je povedal Milan.

In Severinin odziv? "Lepo je, da se človek trudi," je za hrvaško Nova TV v smehu dejala pevka, ki ima sicer polne roke dela s promocijo novih singlov in prihajajočega albuma.

Za časnik Slobodna Dalmacija je Severina pred kratkim povedala, da je zveza razpadla zaradi prevelikih razlik v njunih značajih, vzgoji in miselnosti. Dodala je, da je to odločitev sprejela zelo težko, a je to storila, da Aleksandar ne bi odraščal v napetem družinskem okolju.

Menite, da se bosta pobotala?

Predstavitev nove kozmetike na našem tržišču - 26

Milan je o Severini in njunem sinku govoril v samih superlativih. (Foto: Miro Majcen)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 25
 
bublika 22.12.2012 15:10:34
Daj daj pa pusti tega srbina in se odloči za lepega in potentnega slovenca !
Več komentarjev