Mini bikini seksi 45-letne zvezdnice

Sofia Vergara si je z možem in družino privoščila dolge morske počitnice, od koder utrinke nepozabnega oddiha redno objavlja na družbenih omrežjih. Svoje zveste sledilce pa je za povrhu razveselila še z vročo fotografijo, na kateri pozira v mini bikiniju.

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Sofia Vergara utrinke s sanjskih počitnic pridno dokumentira na Instagramu, kjer je svojim 13,6 milijona sledilcem na Instagramu ponudila vpogled v pravi tropski raj. Tja je odpotovala z družino in možem Joejem Manganiellom, s katerim sta si vzela tudi dovolj časa sama zase.

Ko smo že mislili, da je njenih zavidanja vrednih počitnic konec, je presenetila z novo fotografijo, na kateri nosi dvodelne kopalke in razkazuje lepo telo.

Sofio lahko nocoj ob 20.uri na KINO občudujete v zabavni komediji Vroči pregon, v kateri ji družbo dela tudi simpatična Reese Witherspoon.

''Sonce je vzšlo,'' je pod objavljeno fotografijo zapisala Sofia, ki je ena tistih srečnic, ki se pri svojih 45 letih še vedno lahko pohvalijo z lepo oblikovano postavo. Zvezdnica je že večkrat dejala, da obožuje sladko in da se tortam ne more upreti. No, verjetno niso vse samo sreča in dobri geni, ampak tudi disciplina, treningi in zdrava prehrana ter tam pa tam verjetno kakšna dieta.

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 14
KaPi 15.01.2018 08:21:05
Stoli so pa lepi, ratan je lep...
Več komentarjev