'Moje noge so deformirane'

Igralka Sarah Jessica Parker, ki je zaslovela z vlogo Carrie Bradshaw v priljubljeni nanizanki Seks v mestu, je priznala, da so čevlji z visoko peto, ki jih je nosila tudi po 18 ur na dan, terjali svoj davek.

Sarah Jessica Parker

Visoke pete še vedno obuje za na rdečo preprogo. (Foto: Reuters)

Sarah Jessica Parker, ki je igrala glavno junakinjo nanizanke Seks v mestu, je bila zaradi snemanj prisiljena po več ur nositi čevlje z visoko peto. Ker je bila njena junakinja velika modna navdušenka, je popolnoma razumno, da je temu primerna bila tudi igralkina garderoba.

Visoke pete ponavadi delajo čudeže, a če pretiravamo z nošenjem, se zna zgoditi, da naše noge zaradi tega trpijo. Tega se še predobro zaveda 47-letna igralka, ki je vse svoje življenje nosila visoke pete.

''Več kot 10 let sem dobesedno tekla v visokih petah. Lahko sem jih nosila tudi po 18 ur na dan, ne da bi jih vmes sezula. Nosila sem čudovite čevlje. Nikoli se nisem pritoževala,'' je priznala igralka.

''Ko sem si na snemanju filma I Don’t Know How She Does It zvila gleženj, mi ji je zdravnik rekel, da mi moje noge niso niti malo hvaležne glede na to, kako ravnam z njimi, ker položaj nekaterih kosti v nogah ni več pravilen, naraven,'' je dejala 47-letna igralka, ki za na rdečo preprogo še vedno obuje visoke pete, v prostem času in ko se igra s svojima dvojčicama pa čevlje z nizko peto.

Sarah Jessica Parker

Igralka v prostem času nič več ne nosi čevljev z visokimi petami. (Foto: X17 Agency)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 41
 
Sniper77 11.03.2013 14:02:17
Ne mislim preveč "šinfat", toda ta je ena tistih žensk, za katere ne vem, ali so mi lepe, ali pa so že tolk grde, da so mi lepe....
Več komentarjev