Morrissey: Spacey je bil napaden po nepotrebnem

Vegetarijanski pevec Morrissey, ki je poznan po svojih kontroverznih pogledih na zadeve, med drugim zahteva, da v dvoranah in bližini njih, kjer nastopa, ne strežejo mesa, je podal svoj pogled na škandal okoli igralca Kevina Spaceyja.

Morrissey v Tivoliju - 8

Pevec Morrissey je mnenja, da so oskarjevca ... (Foto: Miro Majcen)

"Če bi bilo vse v redu in bi tem ljudem uspela uspešna kariera, nihče ne bi o tem govoril," je primer Kevina Spaceyja komentiral britanski pevec Morrissey. Za nemški časopis Der Spiegel je dejal, da se mu obsodbe proti Spaceyju ne "zdijo preveč kredibilne" ter da igralca "po nepotrebnem napadajo".

Pevec je sicer pojasnil, da obsoja vsakršne spolne zlorabe, a da se mu zdi, da je "oseba, ki jo obravnavajo kot žrtev, zgolj razočarana". "Kolikor vem, je bil v spalnici s 14-letnikom. Kevin Spacey je bil 26, fant pa 14. Vprašal bi se, kje so bili fantovi starši. Zanima me tudi, če fant ni vedel, kaj se bo zgodilo. Ne vem, kako je pri vas, a v moji mladosti nikoli nisem bil v takih situacijah. Nikoli. Vedno sem se zavedal, kaj bi se lahko zgodilo. Če si v spalnici od nekoga, se moraš zavedati, kam to lahko vodi. Zato to meni ne zveni prav kredibilno. Zdi se mi, da Spaceyja po nepotrebnem napadajo," je razmišljal pevec.

Kevin Spacey

... Kevina Spaceyja napadli po nepotrebnem, saj se mu obtožbe proti njem ne zdijo kredibilne. (Foto: AP)

Proti Spaceyju so sodelavci londonskega gledališča Old Vic nedavno podali dvajset osebnih pričevanj o njegovem neprimernem vedenju v času, ko je bil tam umetniški direktor. Morrissey je 17. novembra izdal enajsti studijski album Low in High School.

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 4
 
CIGU MIGU 20.11.2017 09:46:59
lepše bi se slišalo,,pevec zelenjavne tržnice
Več komentarjev