VIDEO: Na modni pisti ji je odletela peta, a profesionalke to ni zmotilo

Manakenka Gigi Hadid je dokazala, da se lahko po modni brvi sprehodi, če je treba, tudi bosa. Nastop na modni reviji v sodelovanju Anne Sui in izdelovalca čevljev BED|STU na NYFW je kljub neljubi nesreči elegantno izpeljala do konca in dokazala, da kdor zna, pač zna.

Gigi Hadid

Gigi Hadid se je suvereno sprehodila brez enega čevlja. (Foto: Backgrid)

Manekenka Gigi Hadid je na newyorškem tednu mode dokazala, da kdor zna, pač zna. Čeprav si čevljar BED|STU, ki je svoja obuvala na New York Fashion Weeku predstavil ob kreacijah Anne Sui, ni naredil najboljše reklame, pa je starejša od sester Hadid dokazala, da je mojstrica svojega poklica. Tudi brez čevljev! 22-letnica se je po spodrsljaju, ko se ji je v drugi polovici modne revije odpel čevelj, po modni brvi brezhibno sprehodila le z enim sandalom, z drugo nogo pa bosa korakala, kot bi še vedno imela obuta oba čevlja. 

Kot da se nič ni zgodilo, je opravila prvi sprehod, v drugo pa se za pomoč naslonila na sestro Belo Hadid. Ko so manekenke znova prišle na oder za veliki finale, sta sestri Hadid prišli na pisto družno, starejšo, Gigi, pa je okoli pasu podpirala mlajša, Bela. "Na modni pisti gre vsak dan tedna mode kaj narobe in … spodrsljaji se, na žalost, pogosto dogajajo, a govorimo raje o novih Versacejevih "chokerjih" (tesno oprijetih ogrlicah, op. a.)," je Gigi skromno komentirala pripetljaj, ki je bliskovito švignil po družbenih omrežjih, in dala vedeti, da so v svetu mode mnoge bolj pomembne teme, o katerih se je vredno pogovarjati. Manekenka se je v videu pozneje tudi zahvalila za zaupanje in sodelovanje oblikovalki Anni Sui.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 10
 
xmp125 14.09.2017 09:38:36
Eden od cevljarjev te firme je verjetno danes brez sluzbe...
Več komentarjev