Na obzorju nova ljubezen – Harry zagledan v Taylor!

Medtem ko se Justin Bieber in Selena Gomez kregata in je videti, da se bo njuna zveza končala, se ''rojeva'' nova ljubezen med trenutno najbolj ''vročima'' pevcema – Taylor Swift in Harryjem Stylesom.

Taylor Swift, Harry Styles

Taylor Swift in Harry Styles (Foto: Reuters)

Harry Styles

18-letni Harry je član trenutno najbolj priljubljene fantovske skupine na svetu – One Direction. (Foto: Twitter)

Mario Lopez, ki poleg Khloe Kardashian vodi ameriške X Factorje, je razkril, da se med 18-letnim Harryjem Stylesom iz skupine One Direction in ameriško ljubljenko 22-letno Taylor Swift razvija ljubezen.

''Taylor Swift je bila gostja v naši oddaji, kjer je pela pesem State of Grace. Med vajami se je pojavil Harry iz skupine One Direction, Ko sem ga vprašal, zakaj je prišel, je s prstom pokazal na Taylor.''

''Pozneje sem ju videl, kako sta z roko v roki odhajala s prizorišča,'' je razkril Lopez ter dodal, da sta se znana pevca ves čas držala za roke, se hihitala in skupaj smejala. ''Zapomnite si, novico ste prvi slišali od mene,'' se je še pošalil znani voditelj.

Novico o Harryjevem obisku je potrdilo še nekaj očividcev, ki so zvezdnika videli v zaodrju X Factorja. ''Pravkar je tukaj. Sedi z njeno mamo in posluša njeno vajo,'' naj bi po poročanju E!News povedal eden od prisotnih, ki je prav tako potrdil, da se držita za roke. ''Ko je končala z vajo, je šel do nje na oder. Veliko sta se smejala. Dvignil jo je, si jo vrgel čez rame in odnesel z odra,'' je še razkril vir.

Taylor Swift

Taylor Swift je na vrhu lestvice najbolje plačanih zvezdnikov pod 30. (Foto: Reuters)

 

 

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 37
 
kika80s 18.11.2012 16:54:00
Neeja Prislan, a ti si njuna kolegica, da veš vse te stvari?:D Sej vemo, da vse najstnice ponorite za vsakim lulčkom, ki pride na sceno, prosim te.;)
NeeJa PrisLan 18.11.2012 17:00:35
no dej pozanimi se kuk sm stara, pol pa reč, da sm najstnica ;)
lala3 18.11.2012 19:20:44
Če si več kot 15 let....je to dost žalostno da pišeš take bedarije in si obsedena z enim mulčkom...
Anja Murti 18.11.2012 21:20:48
Neeja, meni je danes neizmerno dolgčas in sem te za foro na facebooku poiskal. poišči si psihiatra, še posebej če si res tok stara.. take faze obsedenosti damo normalni ljudje čez, ko smo stari približno 14 let.
NeeJa PrisLan 18.11.2012 21:25:32
obsedenost? hahaha smešno ja
Več komentarjev