Na poslovilni zabavi zakoncev Obama se je trlo zvezdnikov

Zabava je trajala do zgodnjih jutranjih ur, zakonca Obama sta stregla piščanca in vaflje, na plesišču pa so svoje plesne gibe razkazovali Meryl Streep, Tom Hanks, Paul McCartney, Robert DeNiro, Chris Rock, Jerry Seinfeld, Samuel L. Jackson in mnogi drugi zvezdniki.

Zakonca Obama sta v Beli hiši priredila še zadnjo zabavo, njuni gostje pa so bili le zvezdniki, ki tokrat niso bili obravnavani povsem zvezdniško – namreč ob vstopu v dvorano, kjer je potekala zabava, so jim prepovedali kakršno koli fotografiranje. 

A to ni ustavilo zvezdnikov, da ne bi družbenih omrežij preplavili s selfiji, ki so razkrivali, koliko hollywoodske elite se je prišlo poslovit od priljubljene prve družine. Posneli so jih v preddverju ali kar ob prihodu pred Belo hišo. 

Ena izmed prvih je na družbenem omrežju fotografijo objavila pevka Kelly Rowland, ko je s partnerjem, raperjem Walom, prispela v Belo hišo.

A photo posted by Sum365 (@sum365_com) on

Barack in Michelle sta žurerje postregla s piščancem in vaflji, zabavali pa so se do 4. ure zjutraj, bilo pa je videti mnogo zanimivih prizorov, kot je na primer ta, da sta Bradley Cooper in Magic Johnson kramljala pod portretom Abrahama Lincolna.

Nastopala sta Pharell in Solange, na plesišču pa naj bi se najbolj vneto zabaval prav predsednik, družbo so mu delali tudi Robert DeNiroMeryl Streep, Tom Hanks, Paul McCartney, Usher in drugi zvezdniki. 

A photo posted by djcassidy (@djcassidy) on

Na zabavi niso manjkali niti Nick JonasChrissy Teigen in John Legend, Tyler Perry, Chris Rock, David Letterman, Stevie Wonder, George Lucas, Samuel L. Jackson, Olivia Wilde in Jason Sudeikis, Beyonce in Jay Z, Bruce Springsteen, Eddie Vedder in Oprah Winfrey, udeležilo pa se je je tudi veliko drugih umetnikov, človekoljubov, aktivistov, direktorjev. 

A photo posted by Lisa Goldman (@fightonlisa) on

Solange, sestra bolj slavne Beyonce, je dejala, da je bil nastop za Obamo "resnično najvišja čast". "Pogrešali bomo tvojo odličnost in milino," je dejala. 

"Predsednik in prva dama sta občasno – ne pogosto, le ob posebnih priložnostih – priredila zabavo v Beli hiši za svoje prijatelje," je povedal predstavnik Bele hiše Josh Earnest. "Ta je bila zadnja, zdaj ju čaka nekaj pakiranja," je dodal. Namreč v Beli hiši bo prva družina le še slaba dva tedna, do inavguracije novega predsednika Donalda Trumpa.

Za mnoge zvezdnike je bila ta poslovilna zabava precej čustvena, saj jih ob Obamovem odhodu iz ovalne pisarne preveva žalost. 

Komik in televizijski voditelj Billy Eichner je na Instagramu objavil ganljiv poklon predsedniku Obami, po tem ko sta se na zabavi pogovarjala o pomenu Obamovega dela z LGBT skupnostjo. "Povedal mi je, da je to ena izmed stvari, na katere je najbolj ponosen. Dejal sem mu, da ga bomo imeli radi in spoštovali za vedno. Odvrnil je, da nas še vedno čaka ogromno dela. Če odmislim trenutek žalosti in jeze, ki jo čutim do naslednje administracije, je bil to eden izmed najbolj čudovitih večerov v mojem življenju."

Last night I got to speak with President Obama and thank him for everything he's done, specifically for LGBT Americans. He told me it was one of the things he's most proud of. I told him we will love and appreciate him forever. He told me there's a lot of work we still need to do. Setting aside for a moment the sadness and anger I feel about the next administration, this was one of the greatest moments and nights of my life. When we walked into the White House last night, the first photograph on the wall was a picture of the WH lit up with the colors of the gay pride flag. Isn't that extraordinary? I'm so glad I had a chance to thank this exceptional man and his team and so grateful that he will still be around to help guide the way. More work to be done, indeed. And I won't soon forget dancing with the Obamas in the White House while @questlove spins next to a portrait of Mary Todd Lincoln. �ddfa�ddf8�dff3️‍�df08❤️

A photo posted by Billy Eichner (@billyeichner) on

Pisatelj Tom Healy je zapisal: "Težko verjamem, da (pre)kmalu ta čudoviti predsednik in prva dama to ne bosta več. Naši državi sta služila graciozno, modro, z dostojanstvom in ljubeznijo – in z glamuroznim ter zabavnim stilom, ki ga ne bomo videli še dolgo dolgo časa. Hvala, gospod predsednik. Hvala, prva dama."

Obamova naj bi zabavo plačala iz svojega žepa.

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 99
lordslayer 10.01.2017 10:30:06
upam, da bo Trumpu ratalo počistiti vso svinjarijo, ki jo je veliki obama nasral po celem svetu.
Več komentarjev