Na poti dojenček številka dve

Behati Prinsloo, dolgonoga lepotica iz Namibije ter pevec skupine Maroon 5, Adam Levine, bosta razširila svojo družinico. Njuna skoraj eno leto stara hčerkica Dusty Rose bo tako postala velika sestrica. Seveda je manekenka novico pospremila tudi z nosečniško fotografijo.

Behati Prinsloo je, kot večina trenutno najbolj iskanih obrazov, na plačilni listi Victoria’s Secret, a kariera bo znova dana na stranski tir, kajti namibijska lepotica s pevcem skupine Maroon 5, Adamom Levinom, pričakuje drugega otroka.

Slavna zakonca sta se pred slabim letom dni razveselila deklice Dusty Rose, zdaj pa sta se odločila, da bosta razširila družinico. Veselo novico je na Instagramu naznanila slavna manekenka, novico pa pospremila s fotografijo nosečniškega trebuščka.

Pevec in žirant priljubljenega šova The Voice je za družinico avgusta kupil tudi novo domovanje, in sicer v priljubljeni soseski v Los Angelesu, kjer živi že veliko zvezdnikov. Za novo domovanje je plačal kar 15 milijonov evrov. Vila, ki je bila zgrajena leta 1966, je delo Casperja Ehmckeja in ima pet spalnic, pet kopalnic, ogromno dnevno sobo, jedilnico, kuhinjo, obdaja jo velik vrt, seveda pa brez hišice za goste ne gre.

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 14
intimnanega 14.09.2017 14:40:05
kdo?
Več komentarjev