Novi modni hit so ... Kokoške!

Igralka Jennifer Garner, ki rada objavlja komične posnetke, je posnela fotografijo, na kateri na povodcu sprehaja kokoš. Zvezdnica pa ni edina, ki se navdušuje nad perjadjo, kokoške so očitno postale pravi hollywoodski modni hit.

Hollywoodski zvezdniki so čudni tiči. Čeprav so po navadi oni kokoši, ki nesejo zlata jajca, pa ne hodijo ravno s kurami spat. Zato pa z njimi očitno nadvse radi hodijo na sprehode, pozirajo in nato kokodajsajo po spletu. Kokoške so postale pravi hit, saj se je na družbenih omrežjih pojavilo kar nekaj fotografij, na katerih jih zvezdniki sprehajajo na povodcu, kot smo navajeni videti pse, ali z nesnicami pozirajo za fotografije.

Nad kokoškami je izjemno navdušena tudi igralka Jennifer Garner, ki na Instagramu rada objavi komične posnetke in se z njimi največkrat ponorčuje kar iz sebe.

"Če še ne obstaja dan za kokošje gospe, bi ga resnično morali uvesti," je zapisala ob fotografiji, na kateri na povodcu sprehaja kokoško, in dodala: "Moje življenje je vsak dan bolj vznemirljivo."

Garnerjeva je svojo pernato prijateljico poimenovala Regina George po liku iz filma Zlobna dekleta. No, Regina je očitno prijetna kokoš, a zlobno dekle, ki pa dobro ve, kako ostati fit, razkriva igralka: "Regina obožuje dolge sprehode, posušene žuželke in ohrovt. Regina sovraži ogljikove hidrate."

Garnerjeva pa ni edina, ki rada kokodajsa po Instagramu. Pred dnevi je fotografijo s kokoško za potencialno naslovnico rap albuma objavila Nicole Richie. Na glavo si je nadela perje in v roke prijela pernato žival.

No, slavne pa so postale tudi kokoši zvezdnica iz serije Talenti v belem Ellen Pompeo, saj se je igralka z njii opremila za naslovnico revije Good housekeeping. "Včasih za fotografije pač poziram s kokošmi," je zapisala ob objavi.

Navdušenka nad kokošmi je tudi igralka Elizabeth Hurley, ki se s svojimi kokoškami takole igra. 

Še ena kokoš, ki nese zlata jajca, pa je nedvomno kraljica pogovornih oddaj Oprah Winfrey, ki obožuje podeželsko življenje in je na svoja jajca izjemno ponosna.

A post shared by Oprah (@oprah) on

Kokodakanje pa se je razširilo tudi v glasbene vode. Pred kratkim je fotografijo svoje ljubljenke na povodcu, podobnem Garnerjevi kokošji dami, objavil DJ Diplo.

A post shared by diplo (@diplo) on

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 30
 
trumpipumpi 30.11.2017 21:12:35
joj,kaj je folk bolan v glavo,kura je bila v kurniku,malo ven,malo na gnoju pol je zneslo jace....itd,ne pa privezano in imet za ljubljenčka,saj ti kr sllabo pride no!bolano čist
Več komentarjev