Ne skrivata se

"Vroči zapornik" Jeremy Meeks se z bogato dedinjo Chloe Green le nekaj dni po tem, ko je na krut način z družbenih omrežij za njuno zvezo izvedela njegova žena, ponosno kaže v javnosti. Skupaj se udeležujeta zabav, hodita na večerje, precej sta se zabavala tudi v nekem bazenu. "Bolje je, da te udari resnica, kot poljublja laž," pa pravi prevarana žena.

Jeremy Meeks in Chloe Green

Jeremy Meeks in Chloe Green sta uradno postala par, dva tedna po tem, ko je za njuno zvezo izvedela manekenova žena. (Foto: Backgrid)

"Vroči zapornik" Jeremy Meeks se z bogato dedinjo Chloe Green le nekaj dni po tem, ko je za njuno zvezo izvedela njegova žena Melissa, ponosno kaže v javnosti.

Tako so manekena in 26-letno dedinjo televizijskega prodajnega giganta Top Shop v objektive zadnje dni ujeli ob več različnih priložnostih - na zabavah, večerjah, zabavala sta se tudi v bazenu. 

Jeremyjeva žena je zahtevala ločitev, maneken pa je že vložil zahtevo za ločeno življenje – sodni odlok, ki določa pravice in dolžnosti moža in žene, ko sta še vedno poročena, a živita ločeno. Ne gre za pogosto obliko, a je zelo koristna, če morata kmalu nekdanja zakonca predelati veliko osebnih in finančnih težav, ki se tičejo njunega zakona.

Ko si je Jeremyjeve fotografije, na katerih se poljublja s Chloe, razširile po spletu, je za njegovo varjanje izvedela tudi žena Melissa, ki je nato po osmih letih zakona zahtevala ločitev. Ko je videla fotografije moža z ljubico, se je počutila ponižano in izdano. Zapornik se je pokesal, češ da ni hotel, da za njegovo romanco izve na takšen način – za samo romanco pa ne.

Meeks javno še ni spregovoril o ločitvi. Vir pa je povedal, da ima maneken še vedno rad svojo ženo in mu je zelo mar za njune otroke, a da se je "njegovo dojemanje življenja precej spremenilo, ko je postal slaven."

"Njegov zakon je počasi propadal in začel se je ozirati drugam. Chloe mu je všeč in želi ugotoviti, ali imata skupno prihodnost," je dodal.

Melissa pa je pred dnevi praznovala rojstni dan v druži mame in sestre. Nekaj ur pred tem je napisala: "Bolje je, da te udari resnica, kot poljublja laž."

A post shared by Melissa Meeks (@mmeeks14) on

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 20
 
PazTir 17.07.2017 21:47:17
Nauk te zgodbe je, da imajo ženske v glavi vse samo razsodnosti ne...
Več komentarjev