'Nimam pojma, kako so ljudje lahko rojeni tako čudoviti'

Manekenka Ireland Baldwin je na svojem Instagramu zapisala lepe besede o mami, igralki Kim Basinger. Očitno mamo zelo spoštuje in ceni, hkrati pa je dejala, da sta jo z očetom Alecom Baldwinom veliko naučila o tem, kako mora spregledati kritike na svoj račun in biti karseda samozavestna.

rare moment alert �dea8 Momma Kim in the flesh. I have no idea how people are born this beautiful?¿?¿¿??

A post shared by Ireland Basinger-Baldwin (@irelandbasingerbaldwin) on

 

21-letna manekenka Ireland Baldwin je mamo, 63-letno Kim Basinger, ujela v naključnem trenutku, ko jo je fotografirala v avtu, fotografijo pa objavila na Instagramu in Twitterju.

"Pozor, redek trenutek. Mama Kim, iz kože in krvi. Nimam pojma, kako so ljudje lahko rojeni tako čudoviti," je hčerka pohvalila mamo, s katero se je mudila v Filadelfiji. Tam sta bili v štabu QVC, kjer sta prodajali naravne izdelke za lase, ki jih proizvaja hollywoodski frizer Mitch Stone.

Igralka, poznana po filmih kot so 9 tednov in pol, L.A. zaupno in Pobeg, sicer živi dokaj anonimno življenje, proč od zvezdniških žarometov, saj se je v preteklem letu samo enkrat pojavila na rdeči preprogi. To je bilo februarja letos, ki se je Basingerjeva pojavila na premieri filma 50 odtenkov teme, ko je bila na losangeleški premiera omenjenega filma.

"V manekenski svet me je pripeljala mama, ki je menila, da naj poskusim, če mi bo všeč in zares rada to počnem, Povedala mi je tudi, da naj ne poslušam, kaj drugi ljudje govorijo o tebi, da ostaneš pozitiven in si samozavesten. Oče ne ve veliko o manekenstvu, a mi je prav tako dal veliko nasvetov glede samozavesti," je nedavno iskreno povedala 21-letnica, ki je po videzu izrezana mama Kim v mladih letih.

 

�dd5b

A post shared by Ireland Basinger-Baldwin (@irelandbasingerbaldwin) on

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 12
Mich Diam 30.07.2017 17:37:53
pa moja soseda je na svet takšna!
Več komentarjev