Nova preiskava o smrti Amy Winehouse

Januarja bo na sodišču nova preiskava o vzrokih smrti pevke Amy Winehouse, ki je umrla lani, ko je bila stara 27 let. Doslej je veljalo, da je bila njena smrt nesreča, čeprav je imela v telesu petkratno količino dovoljenega alkohola na Otoku.

Amy Winehouse - 1

Januarja bo nova preiskava o vzrokih smrti Amy Winehouse. (Foto: Reuters)

Suzanne Greenaway je lani pregledala izvide po preiskavi smrti tragično umrle pevke Amy Winehouse, a očitno za to delo ni bila kvalificirana. Julija 2009 je bila imenovana za namestnico pomočnika mrliškega oglednika, imenoval pa jo je kar njen mož, mrliški oglednik dr. Andrew Scott Reid. Greenawayeva je prej delala kot odvetnica v Avstraliji, vendar ni imela izkušenj, ki so bile potrebne, da prevzame položaj.

Novembra je dala odpoved, enako pa je storil tudi njen mož. Predstavnik Camden Councila je tako potrdil, da bo 8. januarja  nova preiskava o smrti angleške pevke. Amy so 23. julija lani našli mrtvo v stanovanju v londonskem Camdenu. O vzrokih njene smrti se je na veliko špekuliralo, saj je bila pred tem nekaj let v središču pozornosti zaradi zasvojenosti z drogami in alkoholom. Toksikološki testi naj bi potrdili, da v času smrti v njenem telesu ni bilo nedovoljenih substanc. Baje cel julij ni pila alkohola vse do dneva pred smrtjo. V času smrti pa naj bi bila tako količina alkohola v njeni krvi kar petkrat višja od dovoljene.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 1
PegySue* 19.12.2012 14:30:05
Ne vem komu bo odleglo z novimi rezultati? Čeprav žalostna,je bila njena smrt pričakovana.
Sicer pa naj počiva v miru. Zame je bila ena največjih pevk,današnjega časa!
Več komentarjev