Ozzyjeva žena se smeji njegovi nezvestobi

Sharon Osbourne se je naučila smejati se moževi nezvestobi, kar je bil sicer razlog, da sta se za krajši čas sredi lanskega leta tudi razšla. Ozzy je odšel na zdravljenje zaradi odvisnosti od seksa, julija letos pa je par praznoval 35. obletnico poroke.

Sharon in Ozzy Osbourne

Sharon in Ozzy Osbourne se njegovi nezvestobi, čeprav jo je pravaral s šestimi ženskami, zdaj družno smejita. (Foto: AP)

Zakon Ozzyja in Sharon Osbourne je naletel na čeri maja lani, ko je prišlo na dan, da je imel pevec zasedbe Black Sabbath štiriletno zvezo z losangeleško frizerko Michelle Pugh. Zaradi tega ga je Sharon vrgla iz družinske hiše.

68-letni Ozzy je posledično poiskal pomoč zaradi odvisnosti od seksa, s Sharon pa sta se nato pobotala, saj sta maja letos obnovila njuni poročni zaobljubi, in sicer pred njuno 35. obletnico poroke, ki sta jo praznovala julija.

Sharon je pred tem Ozzyju oprostila nediskretnosti, saj je bila srečnejša z njim kot pa brez njega, upa pa, da se bodo tudi ostali pari česa naučili iz njunih vzponov in padcev.

"Ne gre za to, da se ženske lahko kaj naučijo od mene, gre bolj za to, kaj se pari lahko naučijo od naju. Moj mož je bil dovolj pogumen, da je priznal, hej, ujeli ste me. Potrebujem pomoč, odvisnik sem in tole bom naredil," je Osbournova povedala v ameriški oddaji Entertainment Tonight.

Sharon je sicer nedavno povedala, da jo je Ozzy prevaral s skupaj šestimi ženskami, a da sta prebrodila težave in da se zdaj vsemu skupaj lahko le smejita.

"Govoriva o tem, se smejiva! Ker ti pomaga, da greš skozi vse to. Moraš najti humor tudi v takih rečeh, saj ga konec koncev ljubim in on mene. Skupaj sva veliko delala in veliko dosegla, imava super družino, prijatelje, temu se nočem odreči," je še dodala Sharon.

Z Ozzyjem pa se lahko spet veselita tudi, ker bosta vnovič postala stara starša, saj njun sin Jack z ženo Liso pričakuje tretjega otroka, ki se bo pridružil 5-letni Pearl in 2-letnemu Andyju.

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 15
 
TheTruth4u 12.09.2017 12:12:55
Čist je plastična, ogabno
Več komentarjev