Paris s svojim dejanjem klicala na pomoč?

Paris Jackson je v depresiji, saj se po smrti očeta počuti "osamljeno in premalo ljubljeno". S poskusom samomora je tako poslala "klic na pomoč", trdijo viri blizu družine Jackson.

Paris Jackson bolnišnica - 2

Je Paris delala samomor zaradi dejstva, ker je osamljena in pogreša očeta ali nemara celo zato, ker ji niso pustili na koncert Marilyna Mansona? (Foto: X17 Agency)

Vsakič, ko se skušam zamotiti, mi nikoli ne uspe, saj vedno naredim eno in isto napako.
Paris Jackson, 2. junij (Twitter)

Hospitalizacija Paris Jackson zaradi poskusa samomora je posledica dolge depresije, je reviji People potrdil vir blizu družine Jackson. "Paris je že dalj časa zelo depresivna, zato je kričala, brcala, imela nenadne izbruhe jeze, obenem pa se je tudi rezala," je potrdil vir.

15-letnica, ki si je v poskusu samomora s kuhinjskim nožem porezala zapestja in vzela približno dvajset tablet ibuprofen, je zdaj v stabilnem stanju v bolnišnici v Južni Kaliforniji.

"Neznosno pogreša očeta (25. junija bo četrta obletnica njegove smrti), saj je bila center Michaelovega sveta, a zdaj je vse drugače. Pravi, da je osamljena in da se ne počuti ljubljeno," je dodal vir.

Odvetnica Michaelove mame Katherine Jackson Sandra Ribera je sicer potrdila, da je Paris zdaj "fizično v redu" in da je v zdravniški oskrbi, saj je "biti star 15 let težje, kot si kdo lahko predstavlja, ne glede na to, kdo je, še posebej če izgubi osebo, ki ji je bila najbližje".

Paris Jackson bolnišnica - 5

Hčerko pokojnega kralja popa so hospitalizirali in je v stabilnem stanju v eni od južnokalifornijskih bolnišnic. (Foto: X17 Agency)

Paris, ki se je v zadnjem času tesneje spoprijateljila s svojo biološko mamo Debbie Rowe, pa je očitno šla nekoliko predaleč v zbujanju pozornosti, saj naj bi ji po navedbah vira med drugim prepovedali iti na koncert Marilyna Mansona.

"Nekatere stvari so tipično najstniške, povezane s hormoni. A zdaj so stvari postale resne. Paris je dejala, da v njenem življenju nekaj manjka. To je klic na pomoč. Paris je zelo nesrečna in osamljena. Živi obkrožena z varnostniki, strici in ostalo ekipo. Zato se je tudi oprla na mamo Debbie. Želi biti del družine. In pogreša očeta," trdi vir.

Katherine Paris zelo podpira v njenem odnosu z Debbie, čeprav Paris očitno čuti pritiske zunaj družine. Ima svojega menedžerja, ki ga ves čas nadlegujejo s ponudbami za delo, a se sama nekako noče zavezati. Kot smo že poročali, je Paris nedavno na Twitterju svojim sledilcem napisala ne prav optimistični verz iz pesmi Yesterday legendarnih Beatlov.

Prenesi v

Zgodba: Michael Jackson

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 19
 
olgcaa 07.06.2013 14:17:24
mislim da deklica pogreša normalno najstniško življenje
Več komentarjev