Janet se bori za polno skrbništvo nad otrokom

Janet Jackson je osem mesecev po rojstvu sina Eisse začela koncertno turnejo. Medtem ko z otrokom potuje po ZDA, pa bije tudi boj na sodišču z odtujenim možem, bogatim podjetnikom Wissamom Al Mano, glede skrbništva nad edincem.

Randy, brat Janet Jackson, trdi, da se je podjetnik Wissam Al Mana nad pevko med njunim zakonom večkrat verbalno znesel. "Situacija je bila zelo huda," je brat javno povedal, kaj vse je morala Janet prenašati že pred porodom, ko je pri svojih 50 letih pod srcem še nosila otroka. Po določenem obdobju so se v njunem petletnem zakonu začele verbalne zlorabe in drugi pritiski. "Počutila se je kot ujetnica v svojem domu. Nobena noseča ženska ne bi smela prenašati tega, da jo nekdo vsak dan ozmerja s prostitutko," je razkril Randy.

A post shared by Janet Jackson (@janetjackson) on

Vir blizu družini pa pravi, da naj bi se Al Mana nad pevko znašal, da bi Janet olajšal pot do polnega skrbništva nad otrokom. "Novica o obtožbah zaradi verbalnih zlorabah mesece po njunem razhodu in vloženi ločitvi so pretresljive, a ne presenečajo," je dejal vir in še, "Janet zna vrhunsko obvladovati svoj posel in kariero, a ni tako pametna, ko gre za srčne zadeve. Medtem ko pevka svoje zasebno življenje rada skriva zase, pa njen brat čuti, da je njegova služba zaščititi družino, in ne more gledati svoje sestre v čustvenih bolečinah."

Janet naj bi se od poslovneža Al Mane odtujila že februarja, ko je ta žalil njeno mamo Katherine, ki je par obiskala v Londonu. Kmalu po tem dogodku naj bi pevka imela vsega dovolj in si je začela iskati novo stanovanje zase in svojega takrat komaj enomesečnega sina Eisso. Novica o njunem razhodu z Al Mano pa je udarila tri mesece pozneje, aprila. "Ločila sem se od moža, sva na sodišču, preostalo je v božjih rokah," je bila kratka takrat in vse moči začela umerjati v kariero, da bi se lahko čim prej vrnila na oder. Od pomladi je izgubila kar 24 kilogramov poporodne teže in že pred jesenjo dokazala, da je v formi kot nekoč.

Zvezdnica je septembra, komaj osem mesecev po rojstvu sina, začela turnejo State of the World po 56 ameriških mestih in Kanadi. Na prvem koncertu, 7. septembra, je navdušila v kraju Lafayette v Louisiani. Poskočna Janet je zažgala kot nekoč.

A post shared by Rommel Hipolito (@rommelio) on

 

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 10
 
Vipavka 13.09.2017 17:59:35
Ne morem verjeti! Napisala sem, da se mi zdi, da otrok ni mulat in da je srčkan, pa ste mi izbrisli komentar. Kaj pa je bilo v mojem komentarju žaljivega? Prosim moderatorja, da mi odgovori na vprašanje.
Več komentarjev