Pevka Sinead O'Connor odpovedala vse koncerte

Irska pevka Sinead O'Connor, znana po svojem ostrem jeziku, je zaradi izčrpanosti in zdravstvenih razlogov, ki jih sicer ni navedla, odpovedala vse nadaljnje koncerte. Oboževalcem se je opravičila in sporočila, da ni zmožna potovati in nastopati.

Sinead OConnor - 2

Sinead O'Connor (Foto: Reuters)

Pevka Sinead O'Connor, ki je najbolj znana po uspešnici Nothing Compares 2 U je odpovedala vse koncerte. "Trpi zaradi izčrpanosti, ki je posledica trenutno še nerešenega zdravstvenega stanja. Zdravnik ji je svetoval, naj preneha svoje aktivnosti in počiva," je pojasnil njen zastopnik, dodal je še, da zaradi tega stanja nikakor ne more potovati, kaj šele nastopati.

Pevka bi morala v četrtek nastopiti na mednarodnem festivalu v Galwayju na Irskem ter prihodnji mesec na festivalu v kanadskem Edmontonu.

Oseminštiridesetletna glasbenica je znana tudi po zelo jasnih stališčih do vprašanj, ki se dotikajo pravic žensk in zlorab v Rimskokatoliški cerkvi. Letos je napovedala, da ne bo več izvajala pesmi Nothing Compares 2 U, ki jo je napisal Prince, ker se z njo ne čuti več čustveno povezana.

Nedavno je sprožila tudi razpravo o reviji Rolling Stone, ki velja za eno najbolj vplivnih glasbenih publikacij, ker je na naslovnici objavila Kim Kardashian. "Glasba je uradno umrla. Kdo bi si mislil, da je Rolling Stone tisti, ki jo je umoril?" je takrat zapisala na Facebooku.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 22
Našvasan_zob 24.07.2015 19:07:14
Connor Mcgregor ji je in ji bo dal pospešek na gor.. Brez dvoma..
Več komentarjev