Pevka spet zbolela za rakom

Energično pevko Anastacio je dober mesec pred odhodom na evropsko turnejo pretresla žalostna novica. Potem ko je pred desetimi leti uspešno prestala bitko z rakom na dojki, se je bolezen zdaj vrnila. 44-letnica je sicer prepričana o novi zmagi.

Anastacia

Anastacia je bitko z rakom enkrat že dobila. (Foto: Reuters)

44-letna pevka Anastacia je pred desetimi leti presenetila novica, da ima raka na dojkah, a se je z njim spopadla in bitko tudi dobila. Vse do danes, ko se je ta zahrbtna bolezen vrnila. Energična pevka je zato do nadaljnjega odpovedala vse nastope, saj se želi po pretresljivi novici osredotočiti samo na zdravljenje.

''Potem ko je leta 2003 Anastacia premagala raka, je zdaj za to boleznijo spet zbolela. Zaradi tega je do nadaljnjega prisiljena odpovedati vse nastope, turneje in potovanja,'' je zapisano na Facebookovem profilu pevke.

''Počutim se grozno, ker sem razočarala svoje oboževalce, ki so se veselili prihajajoče turneje,'' je zapisala 44-letnica sama. Na evropsko turnejo bi se morala odpraviti v začetku aprila, na oder pa bi najprej stopila v britanski prestolnici.

Anastacia je tudi tokrat odločena, da bo kmalu spet popolnoma ozdravela. ''Bolj kot kadar koli je odločena živeti po motu 'Ne dovoli, da rak uniči najboljši del tebe','' je še zapisano na Facebooku.

Anastacia

Energična pevka je leta 2005 nastopila tudi v Ljubljani. (Foto: Reuters)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 16
 
Neznamsipomagat 28.02.2013 16:17:06
če maš raka treba česna jest
ascension 28.02.2013 16:47:20
Čista resnica. Mnogi tega ne vedo. Še bolje pa čili oz. bolj pekoče stvari. To tudi preprečuje. Najboljše so omake pippi čili ali nekaj takega
lacolomba 28.02.2013 18:06:45
Ne nakladajte,tliko česna pojem,da sploh nebi smela zbolet za rakom.Moja sestra,samo bio hrano ,vsak dan preteče 10 kilometrov,ne kadi ne pije,pa je ravno tako zbolela za rakom.Največji sovražnik za raka fasat
lacolomba 28.02.2013 18:07:42
največji sovražnik je pa stres in žalost ,pa genetska podedovanost
lacolomba 28.02.2013 18:10:32
Rak na prsih je v velikem procentu ozdravljiv,ko se pa vrne po 10 letih ,je pa to ali na drugi dojki ,ponavadi gre pa na kosti ali pljuča.Jaz ji želim od srca uspešno ozdravitev
Več komentarjev