Pink je spet 'pink'

Pevka Pink, ki je bila na začetku svoje kariere znana po svoji divji roza pričeski, zadnje čase pa je bila blondinka, se je ponovno pobarvala na roza. Oboževalci se sprašujejo, ali to pomeni, da se bo vrnila na glasbeno sceno in vendarle izdala dolgo pričakovani album. Pink sicer zelo uživa v družinskem življenju, kar dokazuje z objavami na družbenih omrežjih.

37-letna pevka Pink je na Instagramu objavila fotografijo, na kateri ima po dolgem času spet svojo značilno roza barvo las.

"Počutim se kot jaz," je zapisala ob fotografiji.

A post shared by P!NK (@pink) on

Pevka je konec decembra rodila sina Jamesona, sicer pa sta z možem Careyjem Hartom starša tudi petletni Willow.

Pink je pred tem delila fotografijo, na kateri Corey pod prho v naročju stiska svojega sinčka.

A post shared by P!NK (@pink) on

Pevka je lani povedala, da je je zanjo biti mama "absolutno cilj številka ena v življenju", zdaj pa deli veliko fotografij, ki kažejo, da resnično uživa v starševstvu.

"O moj bog, tako sem utrujena, mojo dušo boli glava, ampak saj je v redu, na hitro bom zadremala, zbudite me čez 10 sekund," je v objavo zajela občutja, ki jih z njo delijo vsi starši malčkov po svetu.

A post shared by P!NK (@pink) on

"Vsem moškim, ki vzgajajo močne ženske, ljubijo močne ženske, podpirajo in spoštujejo ženske … divjo ljubezen in spoštovanje vsem vam," pa je ob fotografiji Careyja in Willow zapisala ob dnevu žena.

A post shared by P!NK (@pink) on

Oboževalci ugibajo, ali njena nova (stara) barva las pomeni, da se bo Pink končno vrnila na glasbeno sceno in izdala težko pričakovani nov album ali pa naznanila svetovno turnejo.

Pevka namreč že od leta 2012 ni izdala albuma, nazadnje pa je bila na turneji leta 2014. Pred dobrim tednom je s pevko Sio izdala pesem Waterfall.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 1
Več komentarjev