Pokazala svoje zapeljive obline: Pri 43 letih odvrgla oblačila

Penelope Cruz, ki je poročena z igralcem Javierjem Bardemom, je presenetila s seksi fotografijami, ki jih je posnela za britansko revijo Esquire. 43-letna španska lepotica je šla tokrat še korak dlje in odvrgla vsa oblačila.

Španska igralka Penelope Cruz je pozirala za britansko revijo Esquire. Tri fotografije pa je delila tudi z oboževalci na Instagramu. Največ pozornosti je seveda pritegnila s tisto, na kateri pozira v Evinem kostumu, intimne dele pa si zakriva z modro zaveso. Zapeljive fotografije sta posnela Mert Alas in Marcus Piggott, fotografski dvojec, ki slovi tudi po nazivu Mert & Marcus.

43-letna španska zvezdnica je v intervjuju za omenjeno revijo razkrila, da je po koncu snemanja prizorov v uspešnici Pršut pršut (Jamón, Jamón) iz leta 1992, v katerih nastopa gola, jokala. Razlog? Bala se je, da se ne bo mogla nikoli več delati kot igralka. Letos mineva že 25 let od filma Pršut pršut, kjer je v glavni vlogi nastopila z igralcem Javierjem Bardemom, s katerim se je leta 2010 tudi poročila, v zakonu pa sta se jima rodila dva otroka, Luna in Leo.

''Imela sem občutek, da bo film poseben. Vedela sem, da je scenarij dober. Bilo je popolnoma jasno, tako pogumen, tako svež. In da, bil je zelo seksi," je priznala Penelope. "Seveda nisem pričakovala teh prizorov, ampak sem jih posnela. Vsi so bili zelo spoštljivi in so se zavedali, da imam 18 let. Zadnji dan snemanja sem začela jokati, ker sem se bala, da ne bom nikoli več delala kot igralka. Počutila sem se grozno," je še dodala.

Film Pršut pršut, v katerem blesti Penelope Cruz, si lahko ogledate na VOYO. Tam najdete tudi film Noel, v katerem igra španska lepotica.

Poleg tega je istega leta izšel tudi film Zlati časi (Belle Époque) o španski državljanski vojni, ki se ponaša tudi z oskarjem za najboljši tujejizični film. ''Imela sem srečo, da sta ta dva filma izšla istega leta,'' je izjavila Cruzova, ki se je takrat bala, da bi prizori, v katerih se je slekla, za vedno zaznamovali njeno igralsko kariero in tako zasenčili njen velik igralski talent.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 11
 
Maxx365 18.10.2017 15:57:55
dobra
Več komentarjev