Policija javila, da je s pevko Sinead O'Connor vse dobro

Irska pevka Sinead O’Connor je v zadnjih časih napisala precej vznemirljivih sporočil svojim prijateljem in sledilcem. Pevka je nato izginila, zdaj pa je policija javila, da so jo našli.

Sinead OConnor - 1

Sinead O'Connor (Foto: Reuters)

V življenju pevke Sinead O'Connor, ki je najbolj znana po uspešnici iz leta 1990, skladbi Nothing Compares 2U, je še vedno polno drame. Najprej je pevka družino javno obtožila, da so jo zapustili, ko je avgusta imela histerektomijo, nato je novembra zapisala, da se je predozirala, kar je nakazovalo, da želi storiti samomor. Nato je rekla, da so zanjo "vsi mrtvi", kasneje se jim je opravičila. Toda drame še ni konec, z obtožbami se je spravila na svojega najstarejšega sina in ga obtožila, da noče skrbeti za mlajšega brata (za njenega sina je po operaciji skrbel oče in njen najstarejši sin), toda na koncu je pristal v rejniški družini.

Nazadnje je na svojem Facebook profilu zapisala, da se bosta s sinom videla na sodišču v Chicagu, kjer upa, da bo prevzel odgovornost za brata, nato pa je sledila tišina. Policija iz Chicaga je nato zapisala, da je pevka pogrešana. Nazadnje so jo videli v nedeljo, ko se je odpeljala s kolesom, toda domov se ni vrnila. Zdaj je policija javila, da so pevko našli ter da je vse dobro.

Ssvoje oboževalce je že novembra prestrašila z izjavo o predoziranju: "Obstaja neka zgornja meja, koliko lahko prenese vsaka ženska. Zadnji dve noči sta me popolnoma uničili, predozirala sem se. Drugega načina, da bi znova dobila spoštovanje, ne vidim. Sem v nekem hotelu na Irskem, kjer sem prijavljena pod drugim imenom. Nevidna sem, vredna sem manj kot cunja. Že milijonkrat sem umrla s to bolečino."

Irska policija je takrat sporočila vzela resno, saj je čez nekaj ur javila, da je pevka na varnem in v dobrem stanju. Takrat so jo tudi prepeljali v bolnišnico v Dublinu. Pevka, ki ima štiri otroke, je v preteklosti že večkrat spregovorila o svoji duševni bolezni, trpi namreč za bipolarno motnjo, zaradi katere je morala večkrat tudi po pomoč v bolnišnico.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 12
lordslayer 17.05.2016 08:02:20
zaslovela je z eno pesmijo pred 30. leti, pa še te ni sama napisala ...
Več komentarjev