Ponosna na svojo izklesano postavo

30-letna igralka Blake Lively je res lahko zelo ponosna, saj je v 14 mesecih po porodu z disciplinirano vadbo izgubila kar 28 kilogramov, ki jih je pridobila med nosečnostjo. Prelomnico je ovekovečila s fotografijo svoje izklesane postave in pokazala, da je bolj vitka kot kdajkoli.

30-letna igralka Blake Lively je na družbenih omrežjih delila fotografijo s treninga z osebnim trenerjem Donom Saladinom in pojasnila, da je, od kar je rodila drugo hčerko, izgubila kar 28 kilogramov. 

Blake Lively

Blake Lively je vitka, kot še nikoli. (Foto: Profimedia)

"Kot kaže ne moreš izgubiti 28 kilogramov, ki jih pridobiš med nosečnostjo, samo tako, da pregleduješ Instagram in se sprašuješ, zakaj nisi videti kot bikini modeli," je šaljivo pripisala ob fotografijo. Osupljiva lepotica se je za pomoč pri napredku zahvalila tudi osebnemu trenerju: "Hvala, Don, da si mojo rit zbrcal v formo. Kar sem pridobila v 10 mesecih, sem izgubila v 14. Zelo sem ponosna." 

Blake je hčerkico Ines, ki jo ima z igralcem Ryanom Reynoldsom, rodila 30. septembra 2016. Malo manj kot dve leti pred tem pa je rodila prvo hčerkico James.

Po drugi nosečnosti je priznala, da se je morala znova naučiti imeti rada svoje telo. "Vse je proces. Po drugem otroku je vse drugače. To ni moje običajno telo, ampak mi je všeč," je dejala pred časom. "Učim se imeti rada svoje telo v vsaki različici, mislim, da je to težko za ženske. Veliko sem se naučila," je dodala.

Kot kaže pa ga le ni vzljubila tako zelo, da se ne bi od njega – z veliko vloženega truda in discipline – znebila.

Zvezdnica pa ni zaposlena samo v telovadnici, temveč tudi na snemanju prihajajočega filma The Rhythm Section, filmske priredbe serije kriminalnih romanov avtorja Marka Burnella, ki govorijo o junakinji, ki se želi maščevati za smrt svoje družine.

Za vlogo se je Blake precej spremenila, na snemanju je neprepoznavna:

Blake Lively na snemanju

V novem filmu bo zamenjala kar nekaj različnih preoblek. (Foto: Profimedia)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 2
ABCD15 14.02.2018 22:56:07
Super izgleda, ni kaj, čeprav prvič čujem za njo.
Več komentarjev