Prečudovita Kate najbolj drzna do zdaj

Vajeni smo, da elegantna vojvodinja Cambriška Kate Middleton vedno očara z izbiro garderobe, a tokrat je prekosila samo sebe. Na večerji, prirejeni v čast španskemu kralju, je blestela v čipkasti obleki z drznim izzrezom, nosila pa je tudi Dianino najljubšo tiaro, zato ne preseneča, da je številne močno spominjala na pokojno kraljico ljudskih src.

Vajeni smo, da elegantna vojvodinja Cambriška Kate Middleton vedno očara z izbiro garderobe, a tokrat je prekosila samo sebe. Na večerji, ki jo je kraljica Elizabeta II. priredila v čast španskemu kralju Felipeju in kraljici Letizii v Buckinghamski palači, je blestela v prekrasni obleki znamke Marchesa z drznim izrezom, ki ga pri Kate sicer nismo ravno vajeni. Ji je pa več kot pristajal.

Svoj videz je dopolnila z najljubšo tiaro princese Diane Lover's Knot in ogrlico z diamanti in rubini, ki si jo je izposodila od kraljice.

Mnogi so v njej videli princeso Diano, saj jih je s svojo prezenco in energijo močno spominjala nanjo.

Španski kralj Felipe je včeraj s soprogo, kraljico Letizio, prispel v London na tridnevni uradni obisk.

Španski kralj in kraljica

Ob uradnem obisku španskega kralja Felipeja in kraljice Letizie je britanska kraljica Elizabeta priredila slavnostno večerjo. (Foto: AP)

To je prvi uradni obisk španskega kraljevega para na Otoku od leta 1986, sprejeli pa so ga z vojaškimi častmi. Po poročanju britanskih medijev je sprevod kočij britanskega in španskega kraljevega para spremljalo približno 1000 vojakov.

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 36
macek_garfield 14.07.2017 15:37:18
lepo je vnovcila njeno vevericko pa to
Več komentarjev