Preti ji zaplemba premoženja

Kraljica hip-hop soula Mary J. Blige državi dolguje 3,4 milijone dolarjev. Davčna uprava ji je za poravnavo dolga dala tri mesece. Njen predstavnik za stike z javnostjo je dejal, da z novo ekipo dela vse, da bi stvari razrešila, kar se da hitro.

Mary J. Blige

Mary J. Blige verjetno trenutno ni preveč do smeha. (Foto: Reuters)

Devetkratna dobitnica grammyjev, 42-letna Mary J. Blige, si je skupaj z možem Martinom Isaacom nakopala kar precejšen davčni dolg. Sodeč po izpisku ameriškega davčnega urada še iz leta 2009 dolguje več kot 574.000 zelencev, iz leta 2010 2,2 milijona, iz 2011 pa 647.000. Zato ji zdaj celo preti zaplemba premoženja. Z možem ima hišo v Cresskillu v državi New Jersey, približno 30 kilometrov oddaljeno od New Yorka.

Davčna uprava ji je za poravnavo dolga dala tri mesece. Njen predstavnik za stike z javnostjo je dejal, da z novo ekipo dela vse, da bi stvari razrešila, kar se da hitro.

Mary J. Blige pa ni edina zvezdnica, ki ima v zadnjem času težave z neporavnanimi davki. Glasbenico Lauryn Hill so na začetku maja obsodili na trimesečno zaporno kazen, ker ni plačala davka na njen skoraj dvamilijonski zaslužek.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 7
Super1337 26.05.2013 04:04:41
Valda ji ni do smeha... sigurno se tepe po glavi, zakaj se ni prijavila v Sloveniji...
Več komentarjev