VIDEO in FOTO: Nagajivi poni dal lekcijo princu: Harry, prste proč!

Princa Harryja je med obiskom Škotske skoraj doletela neprijetna nesreča – z njim se je namreč poigral nagajivi poni, ki mu je dal hitro vedeti, kdo je glavni. Na srečo se je Harry poškodbi ognil, a krohotu svoje zaročenke Meghan ni ušel.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Fotogalerija (7)

  • Princ Harry in Meghan Markle - 4
  • Princ Harry in Meghan Markle - 1
  • Princ Harry in Meghan Markle - 7
  • Princ Harry in Meghan Markle
  • Princ Harry in Meghan Markle - 5
  • Princ Harry in Meghan Markle - 3
  • Princ Harry in Meghan Markle - 6

Britanski princ Harry je velik ljubitelj živali, a vse živali mu te ljubezni očitno ne vračajo. Ko je med obiskom Škotske potrepljal shetlandskega ponija, ga je ta skoraj ugriznil, a je Harry hitro umaknil prste. Nepričakovan odziv pa je zelo zabaval njegovo srčno izbranko Meghan Markle, ki se prinčevi skorajšnji nesreči kar ni mogla nehati smejati.

Par se je na Škotskem sestal s kraljevimi marinci in maskoto kraljevega regimenta, shetlandskim ponijem Cruachanom, ki obiska očitno ni bil tako vesel, saj je princu ob snidenju pokazal zobe. Princ je od šoka zavpil: "Ej!" Meghan pa je prasnila v smeh.

A to ni bilo prvič, da je devetletni poni popestril dogajanje med obiskom pomembnih gostov. Cruachan je kraljici Elizabeti II. med obiskom gradu v preteklosti že pojedel rože iz šopka, vojvodinjo Camillo pa je dregnil v zadnjo plat.

Njegov oskrbnik Mark Wilkinson je rekel, da se je poni pred srečanjem sicer zgledno obnašal. "Vedel je, da je v središču pozornosti, zato je bil pogumen," je povedal Wilkinson in dodal, da sta bila visoka gosta kljub nenavadnemu obnašanju živali vesela, da sta spoznala zvezdo med poniji.

Kraljeva zaročenca sta edinburški grad obiskala na začetku obiska Škotske, srečala pa sta se tudi s številnimi oboževalci in z njimi potarnala o hudem mrazu ter obiskala lokalno verigo Social Bite, ki s hrano oskrbuje brezdomce. Marklova je ob dobrem vzdušju med osebjem v kuhinji dejala, da bi z veseljem kuhala kavo v taki okrepčevalnici.


 

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 7
broz3 13.02.2018 21:43:44
zdaj bo ubogi poni zaradi nespametne poteze končal v kakšnem golažu.
Več komentarjev